Dezvăluiri despre Tudor Chirilă de la prima lui iubită, actrița Dorina Chiriac

chirila_5.jpg

tudor chirila
Dorina Chiriac și Tudor CHirilă au fost împreună șapte ani
foto: arhiva Click!

Tudor Chirilă (43 de ani) este foarte discret în legătură cu viața lui personală și nici măcar o jurnalistă experimentată precum Andreea Esca n-a reușit să scoată de la el prea multe informații despre iubită sau despre cei doi băieți ai lui. Prima iubită a artistului însă a fost mai vorbăreață pentru emisiunea ”La radio”, de la Europa FM.

Dorina Chiriac (44 de ani), prima iubită a lui Tudor Chirilă și femeia care l-a făcut să scrie piesa ”Nu am chef azi”, ajunsă un hit al anilor ’90, a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre bărbatul cu care a format un cuplu timp de șapte ani și de care s-a îndrăgostit când acesta era un puști de 19 ani.

Cea care a convins-o să vorbească a fost Andreea Esca, în cadrul emisiunii ”La radio” de la Europa FM. ”Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbații m-au cucerit cu non-abilitățile lor. În ce-l privește pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credință imensă, cu bucurie, cu exuberanță, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mișcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actrița.

După despărțire, Tudor și Dorina au rămas în relații apropiate. De curând artistul a ajutat-o pe Dorina într-o chestiune medicală care ar fi putut avea consecințe urâte pentru talentata actriță. ”Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce și datorită lui. El m-a văzut pe scenă și mi-a atras atenția că s-ar putea să am niște probleme”, a adăugat Dorina, care a făcut ulterior niște investigații și a trecut printr-o operație la nivelul corzilor vocale.

Impresionat de cuvintele fostei lui iubite, Tudor Chirilă nu a rămas dator. ”Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase”, a spus el în emisiunea Andreei Esca.

Până acum, singurele referiri la această relație erau dintr-un interviu mai vechi pentru revista Playboy. ”M-am certat cu iubita mea de-atunci - Dorina Chiriac - într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin '96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia”, a mărturisit Tudor.

tudor_chirila_iubita.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează un cuplu din 2012 și au împreună doi copii
foto: arhivă personală

 

În prezent, juratul de la ”Vocea României” formează un cuplu cu Iulia Mîzgan, cu care are doi băieți. Zgârciți cu aparițiile publice, cei doi iubiți sunt mai ușor de găsit pe conturile personale de Instagram, unde publică imagini din intimitatea lor.

Loading...

Citește și

  • La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Tudor Chirilă are din nou o iubită oficială. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! într-o zi normală din viaţa lor, în care iubirea şi fericirea li se citeau pe chip. Cu toate acestea, Chirilă a refuzat să dea detalii despre noua lui iubită.

  • robert turcescu

    Le știm așezate la casa lor sau, dimpotrivă, zburând în continuare din floare în floare, dar puțini își mai amintesc cine le-a furat vedetelor de la noi inima pe vremea primilor fiori ai dragostei, când credeau că iubirea va dura o veșnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1