Dezamăgită că nu-și poate micșora stomacul, Ozana Barabancea își repară fața

ozana_2.jpg

ozana barabancea
Ozana Barabancea a apelat la sfatul unui medic dermatolog
foto: Antena 1

Ozana Barabancea nu se poate opera de stomac momentan, așa încât își satisface alte pretenții. Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a apelat la o tehnică modernă, pentru a-și ”repara” fața.

Ozana Barabancea (47 ani) a trecut prin numeroase transformări de-a lungul timpului, iar în ultima perioadă s-a tot confruntat cu problema kilogramelor în plus. Artista este tentată să-și micșoreze stomacul, însă îi este teamă.

ozana barabanceaZoom
Ozana nu are ”liber” la operația de micșorare a stomacului
foto: Antena 1

 

”Mi-e frică de repercusiuni, de complicaţii… la primul rând de analize sunt ok, dar sunt la pragul diabetului”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars. Până se decide ce face cu intervenția chirurgicală, Ozana acordă o atenție specială întreținerii tenului. Nefiind adepta terapiilor invazive, la recomandarea medicului dermatolog Daniela Cățănaș, artista a ales cel mai nou tratament de lifting facial și de regenerare, cea cu Laser Eufoton.

ozana barabanceaZoom
Ozana Barabancea, alături de dr. Daniela Cățănaș
foto: arhivă personală

 

“Laserul Eufoton este cel mai mic laser fracțional din lume care încorporează tehnologia fracțională lightscan. Tehnica folosită are efect imediat de ridicare a țesuturilor dar și un efect pe termen lung de regenerare fără reacțiile adverse ale tratamentului chirurghical. Procedeul durează 30 de minute iar efectele se mențin până la un an”, a declarat medicul.

loading...

Citește și