Devastaţi de moartea copiilor. Dramele ascunse ale VIP-urilor

antonescu-calinescu-moculescu.jpg

antonescu calinescu moculescu
Cele trei vedete au suferit enorm după pierderile suferite
Colaj: Click!

Îi vedem râzând la tv, dar în spatele zâmbetului se ascund multe drame. Poveşti cutremurătoare de viaţă au compozitorul Horia Moculescu, politicianul Crin Antonescu, dar şi omul de televiziune Florin Călinescu. Ce au cei trei în comun? Au suferit din pricina copiilor care au părăsit această lume într-un mod violent.

În urmă cu opt ani celebrul compozitor Horia Moculescu trăia o adevărată dramă. Îşi înmormânta cu mare durere fiul. În 2008, în presă se vorbea foarte mult despre moartea băiatului, care s-ar fi sinucis, aruncându-se de la balcon. Anul trecut, compozitorul a dezvăluit de fapt motivul morţii lui Ionuţ. El declara că tânărul a murit din cauza hepatitei C, de care suferea de mulţi ani. Compozitorul a susţinut că fiul lui nu şi-a luat viaţa, ci moartea lui s-a produs accidental după ce a ameţit şi a cazut de la etajul cinci. 

Greu încercat de viaţă a fost şi politicianul Crin Antonescu. Prima soţie a liberalului s-a sinucis, în 2004, după ce a aflat că are cancer generalizat, pornit de la un cancer ovarian. Femeia era un apreciat medic psiholog la Spitalul Bagdasar din Capitală şi dusese pe picioare o sarcină extrem de dificilă. La doar două luni de la naşterea primului copil al familiei Antonescu, acesta a murit, provocând o durere greu de descris în cuvinte. În timp ce, Crin Antonescu a luat în calcul varianta înfierii, date fiind complicaţiile primei sarcini, Aura a urmat tratamente specifice şi, în 2001, a adus-o pe lume pe Irina, copilul celor doi, astăzi în vârsta de 15 ani. Trei ani mai târziu, femeia nu a mai suportat durerile şi într-o nopate, la ora 04.00, s-a aruncat de la balcon. 

Florin Călinescu este un om puternic şi a demonstrat asta cu vârf ţi îndesat. Omul de televiziune a trecut prin multe necazuri. Nenorocirile au început în anul 2005, când soţia sa s-a stins din viaţă. Era bolnavă de cancer la gât. Ana Maria Călinescu a murit în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Părinţii lui Florin Călinescu au încetat şi ei din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. S-a stabilit că suferea de depresie. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

loading...

Citește și