Dentistul acuzat de viol a devenit din martor, suspect. Lolrelai, audiată din nou, după ce în dosar au apărut noi probe

lolrelai-stefania-costache-iumor.png

Ștefania Costache a fost la iUmor în sezonul 8

Au apărut probe noi în cazul dentistului acuzat de agresiune sexuală de către Ștefania Costache, alias Lolrelai, concurenta de la IUmor. După ce în urma analizelor toxicologice reieșise că Lolrelai nu fusese nici violată, și nici drogată cu substanțe interzise, părea că dosarul împotriva dentistului de la Policlinica Titan se va închide. Dar iată că situația ia o altă întorsătură.

În cursul zilei de ieri, Lolrelai și prietena ei, care în seara cu pricina a sunat la Salvare, au fost chemate din nou la audieri în acest caz. Procurorul care se ocupa de caz a fost schimbat, în locul acestuia apărând doi noi procurori. Aceștia i-au adus la cunoștință Ștefaniei Costache că, în urma apariției unor noi probe la dosar, a fost schimbată încadrarea juridică a dentistului din martor, în suspect, în acest dosar. “Am fost ieri chemată la audieri cu prietena mea, care a chemat Salvarea în acea noapte. Am stat acolo vreo patru ore și după aceea noii procurori ne-au anunțat că nu ne pot audia, deoarece au intervenit niște probe noi în dosarul meu, care schimbă situația”, a declarat Lolrelai, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cele două fete au fost chemate în cursul zilei de azi (7 aprilie) la audieri, de la ora 12. “Prietena mea a zis inițial că nu poate veni miercuri și atunci procurorul a zis că până luni ar trebui să terminam cu dosarul ăsta. Azi vom fi audiate din nou și tot azi va fi audiată și Cristina, fata care a depus plângere la secția 13 de Poliție împotriva dentistului”, a mai spus Lolrelai.

Încă 9 plângeri în dosarul de agresiune

În urmă cu trei săptămâni, Ștefaniei Costache i-a fost prelevată o probă ADN. “Mi-au mai prevalat o probă ADN pentru a vedea dacă urmele de pe geaca pe care am vomitat în acea seară îmi aparțin. Tind să cred că probele noi au legătură cu acea geacă. Procurorii m-au anunțat că încadratura dentistului a fost schimbată de ceva timp și că, la ultimele două audieri, acesta a fost audiat drept suspect”, a mai declarat Ștefania Costache.
În acest dosar, Poliția are până la această oră depuse alte nouă plângeri de la noi potențiale victime ale dentistului. ”Sunt de vârste diferite: e Ioana, care are 49 de ani, mai e o domnișoară de 17 ani. În cazul fiecăreia a existat un abuz de natura sexuală. Există chiar o victimă care a pățit același lucru în urmă cu trei săptămâni. E o victimă recentă. Dacă ea a depus plângere, se pot face rost de probe noi”, a mai spus Lolrelai.

Citește și:

Raportul medico-legal: Ștefania Costache nu a fost violată de stomatolog. Ce se întâmplă cu ancheta

Reacția lui Lolrelai de la "iUmor", după rezultatele de la IML: “Eu încă mai sper că doctorul va fi arestat”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1