Delia, trasă de urechi că stă numai prin concedii de lux! Cum a răspuns

delia_maldive.jpg

delia maldive
Delia pozează super sexy într-un resort de lux din Maldive
Foto: arhivă personală

Pasiunea Deliei pentru vacanţe este arhicunoscută. Artista fuge din ţară ori de câte ori are ocazia, iar în aceste zile se află în Maldive, destinaţie pe care a mai bifat-o şi în trecut de câteva ori. Plajele cu nisip fin şi alb şi apa de o culoare ireală contribuie la starea de bine a vedetei, dar stârneşte invidia unor fani, care i-au lăsat comentarii de-a dreptul acide solistei. Reacţia Deliei a venit prompt. Deranjată de acuzaţii, artista a subliniat că toate escapadele ei vin ca o recompensă după concertele maraton şi filmările lungi pe care le are în mod constant.

Nu toţi fanii Deliei sunt încântaţi de imaginile pe care artista le publică din vacanţele ei. Escapada exotică din Maldive a făcut-o pe o tânără să-i repoşeze solistei că stă numai prin concedii de lux şi că ar trebui să se mai gândească şi la cei nevoiaşi. În timp ce unii fani ai cântăreţei şi-au "clătit' ochii cu peisajele exotice din faţa computerelor, alţii au răbufnit şi au lansat critici aspre când au cântărit că artista noastră stă ân vacanţe lungi şi dese.

comentariu_fan_delia.jpg

comentariu fan delia
Delia s-a supărat rău pe tânăra care i-a spus că stă prin vacanţe
foto: captură Instagram

"Daa...ce frumos să ai 7 vacanţe pe an, să faci aroganţe să nu ştii, câţi bani ai. Păcat că nu ai cui să-i povesteşti ce ai văzut şi pe unde ai fost... şi la vârsta asta mai greu să te apuci. Mă întreb dacă ai donat şi ajutat vreodată pe cineva... un orfelinat, o maternitate, un spital. Nu prea vă interesează decât de concediu şi aroganţe", i-a reproşat tânăra.

delia.jpg

delia reactie
Răspunsul vedetei a venit imediat
foto: captură Instagram

Delia a pus-o imediat la punct pe cea care a îndrăznit să-i strice vacanţa. "Donaţiile nu se fac publice mereu. Ai stat tu aşa şi te-ai gândit că ceva sigur nu fac bine, undeva greşesc eu ceva... ca e prea bine să fie bine. Ei bine, află că fac. De mult timp. Şi pentru foarte multă lume. Altă întrebare? Pe asta cu «să n-ai cui să-i povesteşti» n-o înţeleg. Gen... n-am prieteni şi familie? Doar pentru faptul că mi-am permis luxul de a nu face copil? Şi de unde ideea asta imbecilă că la 36 e greu să «te apuci»? De unde le scoateţi? Abia aştept să-mi plimb copilul prin lume. Stai să vezi atunci plecări. Pentru mine nu e «vacanţă». E o dorinţă de cunoaştere şi sete de aventură. Şi plăcere. Multă. Muncesc şi mă răsplătesc. Amin!", au fost cuvintele Deliei.

       

loading...
Loading...

Citește și

  • Delia insarcinata, copil, solista, Razvan Munteanu, clinica de fertilizare, tratamente in vitro, sarcina

    Tace și face. În timp ce toată lumea o sâcâie cu întrebarea “și, pe când un copil?”, Delia își pregătește terenul și se ocupă de partea practică. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un centru de fertlizare in vitro, de pe strada Polonă, din București.

  • delia clinica fertilizare in vitro

    Fotografiile cu Delia în timp ce intră în clinica de fertilizare de pe strada Polonă, surprinse cu doar câteva zile în urmă în exclusivitate de Click! au cam supărat-o pe celebra artistă. Deşi mama cântăreţei a tot povestit de-a lungul timpului că fiica ei încearcă să conceapă un bebeluş şi face tratament pentru a-şi îndeplini visul, întrebată concret despre acest subiect solista a părut uşor deranjată că după ce a fost văzută la recepţia unei clinici care fix cu inseminarea artificială se ocupă. Solista a negat vehement că ar "lucra" la un copil şi că ar avea nevoie de tratament de specialitate.