Delia şochează şi de Crăciun: vinde bluze cu sarmale şi cârnaţi. Uite cât costă!

delia.jpg

delia
Delia Matache
Foto: Facebook

Solista a făcut iar o aroganţă şi iată că de Crăciun fanii ei port purta ceea ce pun pe masa festivă: cârnaţi, sarmale, cozonac, ceapă roşie şi verde. Este vorba despre bluze imprimate cu aceste preparate, pe care Delia le vinde în magazinul ei online.

Ediţia limitată, lansată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, s-a născut în urma voturilor fanilor. Aceştia au ales patru din cele nouă modele, puse de Delia pe Instagram, aşa că au prins viaţă puloverele cu sarmale cu mămăliguță, cârnați, brânză, ceapă și nelipsitul cozonac. Grafica pentru hanorace aparține lui Dimitri Caceaune și David Gal, iar producția a fost realizată de Lana. Doritorii le pot achiziționa online, de pe https://shop.deliaofficial.ro/. Un pulover costă 250 de lei. În plus, hainele au inscripţionat şi cuvântul “Mă-ta”, aluzie la celebra melodie a Deliei, care a adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi la mâncarea ca la mama acasă, la care cu toţii râvnim de Sărbători.

ed4a8226-9d39-41ea-9a54-1773ef90f1c4.jpg

Delia, hanorace, haine Delia, lansare pulovere, tinute de Craciun, solista, magazin online
Aşa arată hanoracele cu preparate de Crăciun
Loading...

Citește și

  • Delia (34 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, sunt în al nouălea cer, căci apartamentul lor de lux, din zona Aviaţiei, achiziţionat cu 1,4 milioane de euro, este gata. Solista e fericită că, în sfârşit, are unde să-şi aşeze toate hainele şi accesoriile, în valoare de peste 100.000 de euro.

  • Delia, Lidia Buble, sacandal, haine la indigo, vedetele se copiaza

    E concurenţă mare în showbiz! Astfel că, vrând-nevrând, artistele ajung la un moment dat să semene din punct de vedere vestimentar. Cea mai nouă copie la indigo a Deliei este Lidia Buble (24 de ani), asemănare observată şi de necruţătoarea Iulia Albu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1