«Delia şi-a băgat sora mai mică în maşina de spălat»

14-3-col-delia-mama-2.jpg

Delia i-a scos peri albi, mamei sale, căci se ținea numai de năzbâtii

Delia Matache (34 de ani) este una dintre cele mai explozive vedete. Însă, jurata de la “X-Factor” și-a dezvoltat calitățile de divă excentrică și zvăpăiată încă din copilărie, când îi făcea zile fripte mamei sale.

Gina Mocanu a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria vedetei:  „Pe Delia am bătut-o, și asta îmi reproșează cel mai des. Nu pot să spun eu câte făcea, Delia era un copil zvăpăiat.  Făcea trăsnăi mari, a fost nebunatică de mică și rebelă” a mărturisit mama artistei, la Antena Stars. Mare parte din șotiile pe care le făcea Delia o implicau și pe sora artistei: „A băgat-o pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia!”.

14-2-col-dzxzielia-bun.jpg

Sora Deliei, Ioana (dreapta) a fost mai cuminte în copilărie

 

Însă cu toate acestea, cele două surori se înțeleg bine: “Cu surioara ei este ca o mamă care-i îndrumă fiecare pas și din fericire asta mică o ascultă”. Mama Deliei este la fel de mândră și de Răzvan, soțul solistei, despre care spune: „Este genul de ginere pe care și-l dorește orice soacră. Mai mult decât atât, Răzvan îi conduce brandul și este ca o cloșcă, o ocrotește, îi dirijează drumul, este soțul ideal”. Singurul regret al mamei Deliei este că încă nu a devenit bunică: „Mi-aș dori ca Delia să facă un copil, dar ea decide când”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • delia matache mama sora oana

    Dacă acum vi se pare că Delia are prea multă energie şi erupe ca un vulcan atunci când cineva o supără, în copilărie artista era şi mai şi! Blondina i-a cam făcut zile fripte mamei ei, Gina Mocanu, care a mărturisit că deşi o cam altoia, Delia nu prea se potolea. Invitată la o emisiune tv, femeia a mărturisit că regretă că a trebuit să apeleze la astfel de gesturi, însă Delia a fost un copil-problemă.

  • Este de departe evenimentul anului! Diva de 28 de ani din Barbados, care are o avere de 281 de milioane de dolari, face senzaţie la Bucureşti. În deschiderea show-ului cântă Delia Matache, Big Sean şi DJ Mustard.

  • delia matache videoclip 1234 papusa gonflabila

    Nu este doar cea mai în vogă artistă de la noi, ci şi cea mai comentată. Delia e din nou cap de afiş după imaginile din ultimul ei videoclip "1234" în care dansează lasciv şi îşi mişcă fesele provocator în faţa camerelor de filmat. Acuzată de mai mulţi părinţi că micuţii lor rămân cu gura căscată la dansurile deocheate ale artistei, Delia i-a sfătuit pe cei care au copii să le ocupe timpul cu altceva şi să nu-i mai lase în faţa televizoarelor.

  • delia

    Delia (34 de ani) a profitat de vremea frumoasă din weekend-ul trecut pentru o sesiune de bronzat la malul mării. Artista a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, dându-le peste nas cârcotașilor care au acuzat-o că s-a cam îngrășat în ultima vreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1