Delia se simte sexy în Maldive! S-a urcat în palmier și a pozat provocator

delia.jpg

delia
Artista a dus show-ul "Psihedelia" la Londra
Foto: Facebook

Delia nu poate sta departe de continentul asiatic și de ținuturile exotice. Și-a fermecat prietenii virutali cu imaginile din vacanța în Insulele Maldive, iar vremea caldă de acolo îi permite să fie și extrem de sexy.

Delia Matache este de o săptămână în Maldive, unde se bucură de soare, de nisipul plajei și de valurile Oceanului Indian, iar în anumite momente, nu uită să-și răsfețe prietenii vituali cu câteva imagini din paradisul tropical.

deliaZoom
S-a urcat într-un palmier și a pozat sexy
Foto: Facebook

Într-una dintre fotografii, Delia i-a încântat pe fanii săi cu o ipostază provocatoare, combinată cu peisajul de vis al Insulelor Maldive. S-a cățărat într-un palmier și a oferit o priveliște foarte sexy în ținuta lejeră și sumară de vară.

deliaZoom
Delia își răsfață periodic prietenii virtuali cu fotografii din paradisul tropical
Foto: Facebook
loading...

Citește și

  • delia

    Interpreta hit-urilor “Pe aripi de vânt”, “Cine m-a făcut om mare” sau “Râmâi cu bine”, a hotărât să-și încarce bateriile, astfel că a plecat într-o vacanță exotică, alături de soţ şi de câțiva prieteni ei foarte buni.

  • Foto

    Cântăreaţa Delia Matache (35 de ani) este cunoscută pentru timbrul său deosebit, concertele impresionante, apariţiile în calitate de membru al juriului în diverse emisiuni de talente şi pentru spiritul său liber . Nu se fereşte să se exprime colorat, să îmbrace tot felul de ţinute extravagante şi să se bucure asemenea unui copil. Delia este la fel de cunoscută şi pentru felul său direct de a fi. Artista a declarat de nenumărate ori că nu îşi doreşte să devină mamă, dar, se pare că acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.