Delia, răspuns agresiv la critici, pe Facebook: «Iar vorbești de mă-ta?»

delia_1.jpg

delia
Delia
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Delia nu suportă să fie jignită pe profilul personal de Facebook, și uneori își pune „prietenii” virtuali la punct. De data aceasta, când cineva a criticat-o în comentarii, i-a dat un răspuns agresiv.

Cântăreața a publicat o fotografie cu ea în care poartă extensii colorate, o coroană și un machiaj inedit. Un utilizator i-a scris în rubrica de comentarii „Coardă bătrână”.

Atât i-a trebuit Deliei să ia foc. Nu s-a mai putut abține și i-a dat un răspuns la fel de jignitor: „Iar vorbești de mă-ta?”.

Fanii au susținut-o, ca de obicei, și i-au dat like-uri la comentarii și chiar i-au scris mesaje aprobatoare. „Doar invidioșii fraieri jignesc, deoarece nu pot ajunge, din răutate, lene, mitocăneală etc, la calitatea de fericire etc pe care o văd la alții. Pentru mine, invidioșii negativi mă provoacă să devin mult mai bun”, i-a scris o admiratoare. 

delia.jpg

delia
Această fotografie a stârnit reacția negativă a criticului
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

 • delia

  Delia vrea să dea lovitura încă o dată. Nu degeaba este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, căci mereu vine cu ceva nou: în muzică, în vestimentație, în coafură sau în spectacole.

 • delia

  Așa cum ne-a obișnuit, Iulia Albu "mușcă" din vedete fără a face vreo favoare cuiva. Dacă ceva nu-i place, o spune. Uneori nu o face în cei mai blânzi termeni, dar tocmai așa a reușit să strângă un număr considerabil de fani.

 • delia

  Delia ar putea fi numită "regina schimbărilor de look". Dintre vedetele autohtone, solista a avut curajul să-și schimbe culoarea părului mai des decât oricare alta. A trecut de la blondul cu care o știm cu toții la verde, roz, dar și la culorile curcubeului.

 • delia, costume, pantofi, rochii, concerte, haine, club fite, mamaia

  Rivalizează cu Lady Gaga la capitolul curaj vestimentar, iar acum nu mai e una ca ea în tot showbiz-ul mioritic. Delia şochează la tot pasul cu ţinutele ei, de mii de euro, iar joi, la deschiderea unui club, a atras toate privirile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1