Delia o copiază pe Lori în show-uri?

delia_si_cobo.png

Printre invitaşii Deliei s-au aflat şi Bogdan Boanta şi Cocuţa
foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Celebra solistă Delia a dat lovitura cu piesa „Despablito”, o colaborare cu solistul Grasu XXL. Miercuri seara, cântăreața a încins atmosfera într-un club din Capitală, care a fost transformat în şatră, pentru acest eveniment. N-au lipsit carpele, iar invitatele au purtat lanțuri groase din aur dar și fuste lungi, colorate. Show-ul ei ne-a amintit de cele ale Loredanei.

Jurata de la „X Factor” şi „iUmor”, emisiunile Antenei 1, dă lovitură după lovitură, pe plan muzical. După colaborarea cu Damian Draghici Brothers, ea are acum succes cu piesa „Despablito”, înregistrată cu Grasu XXL. Echipa Deliei a organizat miercuri seara în Club ”Face Kusin”  un spectacol în care cei doi solişti s-au duelat în piese. Localul a fost transformat într-o mare şatră, cu carpete și cu covoare. Toată lumea a venit îmbracată colorat, cu accesorii strălucitoare, cu lanțuri foarte groase. 

carpeta.png

Decorul a fost unul specific ţigănesc

Printre invitaţi s-au numărat Codin Maticiuc, pe cei din Baletul CoBo adică Bogdan Boanta şi Cocuţa, dar şi solistul trupei „The Motans” și pe actorul Vlad Drăgulin, colegul lui Mihai Bendeac de la „X Factor”. 

S-a mâncat, s-a băut şi s-a dansat ca într-o şatră adevărată, chiar dacă clubul respectiv era la doi paşi de Romexpo şi Casa Presei Libere. 

Cârcotaşii susțin că Delia o cam copiază pe Loredana în ultima vreme, având în vedere că ea a fost prima care  a susținut show-uri cu muzică populară, lăutărească și ţigănească. Echipa  Deliei a realizat și un colaj amuzant. Au luat afişul telenovelei „Regina”, în care juca şi cînta şi Loredana, și au pus o poză cu chipul  Deliei peste cel al protagonistei, Dianei Dumitrescu.

Loading...