Delia nu s-a fotografiat cu Rihanna! Reacţia solistei când a fost luată la întrebări de fani

delia.jpg

Delia a cântat în deschiderea concertului Rihannei
foto: arhiva personală

Rihanna a urcat prima dată pe o scenă din România, duminică seară (14 august). 50.000 de oameni au fost la concertul din Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, care trebuia să înceapă în jurul orei 21.00, însă artista a întârziat, aproximativ jumătate de oră.

Aflată în turneul de promovare „Anti”, Rihanna a venit în București însoțită de un staff numeros, format din 100 de persoane, care au pregătit și cele mai mici detalii pentru ca acest concert să iasă perfect. Cea care a avut ocazia să cânte în deschiderea concertului ei a fost Delia. Aceasta a făcut mega-show pe scenă, probabil nedorind să-şi dezamăgească artista pe care o îndrăgeşte atât de mult. Cu toate acestea, Delia se pare că nu a reuşit să stea de vorbă cu Rihanna, după terminarea concertului. Întrebată de fani pe o reţea de socializare dacă s-a fotografit cu Riri (n.r. Rihanna), vedeta a răspuns sec: ''NU''.

Nu se ştie motivul pentru care cele două cântăreţe nu s-au întâlnit, însă fanii virtuali ai Deliei au fost de-a dreptul încântaţi că blondina a cântat pe scena amplasată în Piaţa Constituţiei, iar unii au recunoscut că au venit la concert doar pentru Delia.

''Culmea aroganţei: Să plăteşti minim 100 Euro pentru concertul Rihannei şi să pleci după reprezentaţia Deliei'', a fost mesajul unui internaut pe pagina personală de Facebook a Deliei.

La finalul concertului, staff-ul Rihannei a felicitat echipa Deliei pentru profesionalismul de care au dat dovadă şi au fost extrem de mulţumiţi de prestaţia Deliei pe scenă, au declarat pentru Click surse din culisele show-ului.

rihanna.jpg

După concert, Rihanna a plecat direct la aeroport
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1