Delia nu mai arată așa! A făcut o schimbare radicală

delia1.jpg

delia succes da,mama
Delia (33 de ani) și-a vopsit toată vara părul verde
foto: Arhiva Personală

După ce toată vara și-a vopsit părul în culori tari, vesele, Delia (33 de ani) s-a întors la blondul care a consacrat-o. Sigur, nu înainte de a face o scurtă trecere printr-o culoare mai de sezon, gri, despre care fanii au spus însă că o îmbătrânește.

Delia a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu noul ei look, iar fanii au fost foarte încântați că artista s-a întors la blondul care a consacrat-o. ”Perfectă!”, ”Asta e culoarea ta!” sunt numai câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Delia.

delia_blonda.jpg

delia matache
Delia e din nou blondă
foto: arhiva personală

 

delia_gri.jpg

delia matache
Culoarea gri nu a fost pe placul fanilor
foto: arhiva personală

 

Artista pare să fi renunțat, cel puțin pentru moment, la culoarea verde, cu care a reușit să traseze un adevărat trend. Stilistul Cristi Pascu a explicat la vremea respectivă pentru Click! cum poate fi obținută culoarea cu care Delia făcea furori.

”Din ce în ce mai multe cliente îmi cer la salon să le colorez suvițe, vârful părului, jumătate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apelând la creta colorată. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea părului, care oferă rezultate pe loc și care se duce la prima spălare. Creta colorată se află într-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvița de păr pe care ne-o dorim să o colorăm”, a explicat specialistul.

Loading...

Citește și

 • delia

  Fanii Deliei sunt deja obișnuiți cu gusturile extravagante ale artistei, însă de această dată, nu se aștepta nimeni la ce a făcut. Delia (33 de ani) a publicat o fotografie pe o rețea socială în care și-a schimbat complet culoarea părului.

 • delia andreea balan par colorat

  Delia și Andreea Bălan sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să urmeze trendul anului în materie de nuanțe ale părului. Artistele și-au colorat podoaba capilară în verde, albastru, chiar în curcubeu. La fel au procedat și vedetele de peste hotare, surprinzându-și fanii cu schimbări de look spectaculoase.

 • andreea balan par america

  După ce și-a șocat fanii vopsindu-și podoaba capilară albastră, Andreea Bălan nu s-a oprit aici. Vedeta și-a "vopsit" părul în culorile curcubeului, cu ocazia legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex, în toate statele americane.

 • andreea balan par albastru

  Nimic nu le mai mulțumește pe dive, nici măcar podoaba capilară. Blondul sau brunetul parcă este prea banal pentru ele. Vedetele și-au luat inima în dinți, iar părul lor a fost vopsit în culori care mai de care mai trăsnite. Totuși, pentru unele artiste, albastrul electric nu pare a fi cea mai bună opțiune.