Delia este pregătită să devină mamă pentru prima oară

delia-mama-.jpg

Delia își dorește să devină mamă
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Delia a declarat că este pregătită să devină mamă pentru prima oară și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de un clip cu nepoata ei pe care o adoră.

Delia a fost întrebată des când are de gând să facă un copil, ea simte că este momentul potrivit ca ea și soțul ei să devină părinți.

Delia s-a hotărât că este momentul să devină mamă

Delia a publicat un mesaj despre nepoțica ei și a mărturisit că este pregătită să devină mamă pentru prima oară.

„Oana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! #amzis”, a scris Delia pe Instagram.

Prietenii virtuali i-au scris multe comentarii în care o încurajează pe artistă să facă acest pas. Ea declara în urmă cu mai mult timp că nu-i place să fie întrebată când va deveni mamă, deoarece nu ține numai de ea.

„Va sfătuiesc să nu mai întrebaţi. Este ceva din intimitatea omului şi ţine de bună creşetere. Un copil fac…atunci când vreau. E vorba de sănătate şi poate la un moment dat o să daţi de un om care nu poate, poate sufăr de o boală rară sau de o boală comună. Poţi pune oamenii într-o situaţie jenantă”, a declarat  Delia acum ceva timp în cadrul unei emisiuni.

Loading...

Citește și

  • Cântăreața de muzică populară Gina Matache a împlinit ieri vârsta de 56 de ani. Mama Deliei se poate considera o femeie împlinită. Are o fiică celebră, adorată de milioane de fani, iar cealaltă fiică a ei, mezina, a făcut-o bunicuță anul trecut, iar anul viitor îi va dărui și un nepoțel.

  • Din aprilie gândeşte şi pregăteşte cele trei concerte “Acadelia”, programate pe 14,15 şi 16 noiembrie, la Sala Palatului. Delia (36 de ani) s-a întrecut şi de această dată pe sine şi a pus în scenă emoţie, culoare, hituri şi tehnologii de ultimă generaţie. Totuşi, cele mai emoţionante momente au fost tot cele dedicate familiei ei.