Declarații șocante despre Marcel Toader și Maria Constantin: „O tortura...”

maria_si_marcel.jpg

marcel toader maria constantin
Maria Constantin l-a aştepta la Judecătoria sectorului 5 pe Marcel Toader
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Saveta Bogdan a rupt tăcerea în cazul divorțului dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Cântăreața de muzică populară a declarat în cadrul unei emisiuni Tv că Maria nu și-a înșelat niciodată soțul, iar el „o tortura verbal”.

Saveta Bogdan a declarat în direct la Antena Stars că știe din surse sigure că Maria Constantin este nevinovată și este chiar ea cea care nu a mai putut suporta „tortura verbală” la care era supusă de fiecare dată. Interpreta de muzică populară este de părere că a ajuns la capătul răbdării:

saveta_bogdan_2.jpg

saveta bogdan
Saveta Bogdan este sigură de faptul că Maria Constantin nu și-a înșelat niciodată soțul
Foto: arhivă personală

„Bomba cea mare este că Maria Constantin nu l-a înşelat pe Marcel Toader. Nu l-a înşelat cu nimeni şi nimic. Am confirmarea exact de la sursa care trebuie şi nu este adevărat. Este o fată extraordinară. Mi-a povestit cineva apropiat ei şi mi-a spus că Maria nu l-a înşelat, dar nu putea să suporte tortura. O tortura el în casă. El pur şi simplu toţi banii de la spectacol îi lua el. Tortură verbală. El trebuia să zică numai ca el, era peste tot numai el. Maria Constantin este un om extraordinar, dar omul ăsta voia numai banii de la ea. Nu a iubit-o deloc. Nu l-a înşelat Maria Constantin cu nimeni. A inventat povestea asta ca să iasă el basma curată. O înnebunea zi de zi”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul emisiunii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5