«În Declaraţie de dragoste era să ne batem, acum ne-am înţeles bine»

12_3-col-coboram-la-prima.png

2018 - În ”Coborâm la prima”, Adrian şi Teodora alcătuiesc un cuplu aflat în pragul divorțului

Adrian Păduraru (58 de ani) şi Teodora Mareş (55 de ani) sunt protagoniștii peliculei “Coborâm la prima”, o poveste regizată de Tedy Necula, în care joacă rolul unui cuplu măcinat de problema banilor și care, la final, decid să divorţeze.

“De-a lungul anilor au mai fost şi alte încercări de a forma din nou cuplu cu Teodora. Au tot venit idei de-a lungul anilor, au fost regizori care au vrut să facă film cu noi, dar proiectele respective nu s-au concretizat. Să reediteze povestea. Dacă se va face o continuare a filmului «Coborâm la prima», să dea Dumnezeu să jucăm din nou împreună”.

12_2-col-declaratie-de-dragoste-teodora-mares-adrian-paduraru.png

1985 - ”Declarație de dragoste” a fost rampa lor de lansare

El și-a amintit de colaborarea cu Teodora, în “Declaraţie de dragoste”, de acum 33 de ani: ”Eu și Teodora nu ne suportam atunci. Orgoliile vârstei, eram nişte adolescenţi, iar toată lumea credea că suntem împreună. Noi eram la limită, aproape să ne batem, de ce, nu ştiu. Cine ştie ce era în capul nostru, erau orgolii sau concurenţă. Am mai lucrat apoi împreună, când ne-a venit mintea la cap, am mai avut şi alte proiecte, am prezentat şi un spectacol la Teatrul Naţional”, ne-a mai spus actorul la avanpremiera filmului regizat de Tedy Necula. 

Loading...

Citește și

  • Foto

    Actriţa Teodora Mareş (55 ani) pare să fi găsit secretul pentru un aspect de invidiat, indiferent de vârstă, În ciuda faptului că are 55 de ani, timpul nu şi-a pus deloc amprenta pe chipul îndrăgitei actriţe, care a rămas la fel de frumoasă precum în filmul ”Declarație de dragoste”.

  • Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost recent convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul său de debut, „Coborâţi la prima”. Cei doi actori care au făcut ravagii în anii comunismului cu „Declaraţie de dragoste” se reunesc în acest proiect după o pauză de 32 de ani. Ei au povestit, într-un interviu de suflet, despre motivele care i-au împiedicat să colaboreze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1