Decizia luată de Ovi, în legătură cu ediţia Eurovision 2015

ovi_eurovision_2015.jpg

ovi eurovision 2015 participare
Deşi anul trecut a spus că nu vrea să mai audă de Eurovision, Ovi s-a răzgândit: participă în 2016

Dezamăgit de faptul că, anul trecut, a obţinut doar locul 12 la Eurovision, Ovi declara, după desemnarea marelui câştigător (n.r. în 2014, a câştigat Conchita Wurst) că nu va mai participa niciodată la concurs. Iată însă că s-a răzgândit.

Artistul, aflat în prezent în turneu, în Norvegia, nu a trimis nicio piesă pentru Eurovision 2015, dar şi-a anunţat participarea pentru... anul viitor.

"Nu am mai înscris nicio piesă în acest an pentru că lucrez la un mare proiect pentru 2016. Aşa că ne vedem la anul, iar celor care vor să reprezinte România la Eurovision în 2015 le urez mult succes", a declarat artistul, pentru ziarul Ring.

Preselecţiile pentru selecţia naţională a Eurovision s-au terminat duminică, iar printre artiştii români care speră să fie aleşi de juriu se numără Amna şi Glance, care au trimis piesa "Evacuat". Marii absenţi sunt: Mihai Trăistariu care, deşi a fost solicitat de compozitori, nu a vrut să mai audă de Eurovision, Holograf, Adi Sînă şi trupele Bere Gratis şi The dAdA.

Finala naţională a Eurovision 2015 România va avea loc la Craiova

Finala naţională va avea loc pe 8 martie, la Craiova şi va desemna melodia ce va reprezenta România la Viena, pe 23 mai. Conchita Wurst, reprezentantul acestei ţări, a câştigat ediţia de anul trecut. În 2014, reprezentanţii României la Eurovision au fost Paula Seling şi Ovi. Melodia lor, "Miracle", a obţinut locul 12 în concurs.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1