Decizia Bellei Santiago după eșecul de la Eurovision 2019: «Nu cred că voi mai participa»

bella_santiago_eurovision.jpg

bella santiago eurovision 2019
Bella a fost una dintre favoritele la câștigarea selecției naționale Eurovision 2019
Foto: Facebook

Bella Santiago, considerată una dintre marile perdante ale selecției naționale Eurovision 2019, a reacționat după finala de duminică seară, 17 februarie. Clasată pe locul al treilea în clasamentul general, filipineza care a câștigat cea mai recentă ediție X Factor a recunoscut că nu se va mai concentra pe Eurovision, ci va încerca să se lanseze cu adevărat în cariera solo.

Anul acesta, Bella a participat pentru a doua oară consecutiv la Eurovision. Așa cum ea însăși a declarat la "Prietenii de la 11", la Antena 1, scopul său nu a fost să câștige, ci să nu dispară din memoria oamenilor care au văzut-o la X Factor.

"A fost foarte frumos, m-am distrat pe scenă. Îmi place că am dansat cu băieții și am avut un show bun. Chiar dacă nu am câștigat concursul, am câștigat oameni și multă iubire din partea lor. Nu am mers la Eurovision să câștig. După X Factor, îmi doream să lansez o piesă, dar când am aflat că nu o am gata, am zis să merg la Eurovision, să fie ca o continuare, lumea să vorbească despre mine. Am zis că am piesă pentru Eurovision, dar nu am pentru single", a spus Bella Santiago despre experiența Eurovision.

"Au fost probleme legate de vot"

Contactată de cei de la Libertatea, filipineza a recunoscut că tinde spre a nu mai participa și anul viitor la selecția pentru Eurovision: "Nu sunt dezamăgită deloc și respect decizia și rezultatul Eurovision. Din ce am înțeles, au fost probleme legate de vot, dar nu aș putea spune că m-au afectat pe mine în mod personal. Nu cred că voi mai participa, pentru că acum am alte planuri pentru cariera mea, dar nu se știe niciodată".

Ce i-a transmis Bella Santiago câștigătoarei Ester Peony

bella_santiago_ester_peony.jpg

bella santiago ester peony eurovision 2019
Bella i-a urat baftă lui Ester Peony în concursul din Israel
Foto: arhivă personală

 

Solista din Filipine a avut numai cuvinte de laudă pentru cea care ne va reprezenta la Tel Aviv, Ester Peony, pe care o va susține în Israel: "O felicit pe Ester pentru reușita sa și vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, dar în primul rând echipei! De asemenea, le mulțumesc și dansatorilor mei! Eurovision înseamnă un show complet, contează atât vocea, cât și ceea ce exprimi pe scenă”, a spus Bella Santiago. 

Bella își va împlini visul de a-și aduce fiica în România

bella-santiago-fetita-mama_0.jpg

bella santiago fetita
Fetița Bellei a fost lăsată în grija mamei artistei, în Filipine
Foto: captură Antena 1

 

Motivul principal pentru care Bella a participat la X Factor, concurs pe care l-a și câștigat, a fost pentru a-și aduce fetița în România. Venită în țara noastră în urmă cu doi ani, filipineza a fost nevoită să-și lase fetița în vârstă de șapte ani în grija mamei sale, însă norocul i-a surâs, a câștigat cei 100.000 de euro puși în joc la emisiunea de la Antena 1, iar luna viitoare va reuși să-și strângă fetița în brațe, după o lungă despărțire. Bella a declarat în repetate rânduri că își dorește ca cea mică să vină să locuiască alături de ea și proaspătul său soț, Nicolas, bărbatul cu care s-a căsătorit la începutul lunii decembrie a anului 2018.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1