Bella Santiago, filipineza sexy de la «X-Factor», s-a măritat cu iubitul român

bella-santiago-x-factor-filipineza.jpg

Bella Santiago
Bella Santiago are 28 de ani şi vine din Filipine

Veste surprinzătoare despre concurenta Deliei, de la „X Factor”. Superba Bella Santiago (28 de ani) s-a căsătorit în secret cu iubitul ei român, care a susţinut-o tot timpul în culisele emisiunii de la Antena 1. Vedeta va intra duminică în galele live şi acum este şi mai emoţionată, pentru că a ajuns la preselecţii domnişoară şi vine în live-uri cu statut de doamnă.

Filipineza care a uimit România cu vocea ei, dar și cu prezența scenic, s-a căsătorit ieri, 5 decembrie, cu bărbatul vieţii ei, Nicolas, cel care o susţine în cariera ei de peste un an. ”Sunt foarte fericită și emoționată. Mă bucur că ne înțelegem și că vom fi împreună până la bătrânețe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb și el a zis «da»”, a povestit sexoasa Bella, care și-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa, în vârstă de 7 ani, care a rămas în Filipine, să fi fost prezentă la eveniment.

bella-santiago-x-factor-casatorie-iubit-roman.jpg

Bella Santiago s-a căsătorit cu alesul inimii sale pe 5 decembrie
Foto:Andrei Apostol

Lângă ea au fost însă prezenți toți concurenții alături de care Bella locuiește în casa ”X Factor”, dar și prezentatorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. ”Evit să merg la nunți, simt că mi se ridică părul pe spate. Ultima a fost acum vreo șapte, opt ani...”, a mărturisit Mihai Bendeac. Bella a devenit cunoscută în urmă cu doi ani, când a participat la “Românii au talent”, dar nu a trecut de galele live. Apoi s-a alăturat trupei JukeBox, cu care cântă în spectacole, iar acum a uimit nu numai internetul cu prestaţia ei de la «X Factor», dar şi pe Delia, care a luat-o în echipa ei.  

 

bella-santiago-casa-x-factor.jpeg

bella santiago
Bella Santiago, alături de colegi, în casa "X-Factor"
foto: Antena 1

Cei opt concurenți aleși de jurații ”X Factor” vor intra duminică, 9 decembrie, de la ora 21.30, la Antena 1, în prima gală live din cel de-al optulea sezon. Ștefan Bănică intră în finală cu Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, în timp ce Delia își pune speranțele în Cristina Vlasopol și Bella Santiago. Horia Brenciu merge mai departe cu trupele Vox și Diamonds, în timp ce Carla’s Dreams intră în gale cu Alex Stremițeanu și Cristian Moldovan.  Celor opt concurenți aleși de Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams li se va alătura în prima gală ”X Factor” din acest an un concurent salvat de public, care a adunat cele mai multe voturi pe parcursul audițiilor.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1