Bella Santiago a câștigat X Factor! Cu cei 100.000 euro își va scoate familia din sărăcie!

bella-santiago-familie2.jpg

Bella Santiago trimite lunar bani familiei sale din Filipine
Foto: Captură YouTube

Bella Santiago este marea câștigătoare X Factor 2018! Deși mulți o știu pe Bella Santiago prin prisma momentelor sale de excepție oferite pe scena de la X Factor, puțini sunt cei care îi cunosc adevărata poveste de viață. În spatele zâmbetului ei răvășitor stă ascunsă o tristețe nemărginită, alimentată de dorul de casă și de familia ei din Filipine, pe care se luptă din greu să o scoată din sărăcie. Bella are și o fetiță pe care nu a mai strâns-o în brațe de doi ani, deoarece a plecat să lucreze pentru a trimite bani acasă.

În cadrul unui filmuleț de prezentare de la X Factor, Bella Santiago a vorbit despre copilăria ei tristă, explicând și care este motivul pentru care s-a luptat în prezent cu atâta îndârjire pentru marele premiu al concursului de voci, în valoare de 100.000 de euro. A ajuns la inimile publicului, devenind virală pe Youtube, a câștigat și concursul, însă îi lipsește familia, care o duce greu, departe de aici.

Finalista din echipa Deiei, în vârstă de 28 de ani, care i-a lăsat muți pe jurați încă de la prima sa apariție, performând asemenea unei dive aflate la propriul concert, a dezvăluit că îmbină pasiunea sa pentru muzică cu îndatoririle pe care le are față de familia ei din Filipine.

Bella Santiago a avut o copilărie grea

Bella are o fetiță de numai 7 ani, care este lăsată în grija mamei sale, iar artista se zbate din răsputeri pentru a le oferi celor două un trai mai bun, având în vedere că acestea trăiesc în condiții grele.

În copilăria Bellei, din lipsa veniturilor, după ce tatăl ei a murit iar mama sa nu și-a găsit de lucru, aceasta a povestit că mânca doar orez cu sare sau cu soia. Pentru ca istoria să nu se repete, Bella și-a părăsit țara natală și a venit pe meleaguri străine, sacrificându-se pentru familie. Dacă pe scenă se dezlănțuie ca o explozie, atunci când își vede familia, care este departe, lacrimile îi apar pe chip.

bella-santiago-fetita-mama.jpg

Mama și fiica Bellei, care locuiesc în Filipine
Foto: Captură YouTube

Bella vrea să își ajute familia din Filipine cu premiul de la X Factor

Totuși, greutățile nu au doborât-o, ci au motivat-o să lupte pentru visul ei și pentru bunăstarea celor dragi. Bella a participat și la „Românii au talent”, în urmă cu doi ani, la „Eurovision”, iar acum a ajuns până în finala „X Factor”, totul pentru a-și scăpa fetița și mama de sărăcie. De asemenea, Bella cântă alături de formația Jukebox, cu care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018.

„Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică. De asta am acest vis, să fac bani pentru mama, să-i dau mâncare. Familia mea e în Filipine”, a povestit Bella.

„Am o fetiță care are 7 ani și am lucrat foarte mult să le trimit bani în fiecare lună mamei și fetiței mele, că nu aveam pe nimeni care să mă ajute. Nu l-am mai văzut pe copilul meu de doi ani, am doar poza ei cu mine tot timpul.

Muncesc din greu pentru ele. Fac totul pentru ele...să le ofer tot ce nu au. Pentru că eu când eram mică nu am avut nimic. Nu aveam nici măcar timp să mă joc, trebuia să îmi ajut bunica pentru că mama mă lăsase în grija ei”, a adăugat concurenta.

bella-santiago-familie.jpg

Bella muncește pentru a-și întreține familia
Foto: Captură YouTube

„Copilăria mea a fost foarte tristă. Sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat voce, pentru că nu aveam bani să merg la școală. Vreau ca fetița mea să aibă o viață mai bună. O să cânt și o să lupt pentru fetița și mama mea și pentru visul meu”, dezvăluia Bella recent, printre lacrimi și suspine, în timpului filmulețului său de prezentare de la X Factor.

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei de origine română, Nicolas, iar celor doi miri le-au fost alături toți concurenții cu care finalista Deliei locuiește în casa „X Factor”, dar și prezentatorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

bella-santiago-x-factor-casatorie-iubit-roman_0.jpg

Bella Santiago s-a căsătorit cu alesul inimii sale pe 5 decembrie
Foto: Andrei Apostol

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Competiția muzicală X Factor a ajuns la final! În seara de duminică, 23 decembrie, show-ul Antenei 1 va fi încărcat cu multe emoții și momente de neuitat, având în vedere că ultimii patru participanți rămași în concurs vor da tot ce este mai bun pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. Finala se anunță a fi una spectaculoasă, plină de provocări, iar concurenții urmează să convingă publicul că dețin „factorul X”, prin orice mijloace.

  • Bella Santiago

    “X-Factor 2018” a început mai în forţă ca niciodată. Concurenţii sunt buni, juraţii au glumele la ei, iar atunci când pe scenă mai vine şi câte o bombă-sexy, spectacolul e garantat. În ediţia de marţi, 11 septembrie, filipineza Bella Santiago a ridicat tensiunea în platou.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1