De la ”Bravo, ai stil!” direct în programul de Revelion de la Kanal D

bravo_ai_stil.jpg

bravo ai stil
Răzvan a părăsit emisiunea la începutul anului
Foto: Instagram

După succesul înregistrat cu emisiunea ”Bravo, ai stil”, care se pregătește deja de la patrulea sezon, Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu vor intra în casele telespectatorilori fideli ai postului Kanal D și în noaptea de Revelion.

Juratul de la ”Bravo, ai stil” le-a pregătit o poveste cu parfum vintage fanilor show-ului de modă de la Kanal D. Împreună cu Răzvan Ciobanu, și el un actor important în emisiunea-revelație a ultimilor ani, Maurice Munteanu a jucat într-o scenetă care va putea fi vizionată în cadrul programului de Revelion al postului de televiziune.

Maurice Munteanu a făcut publică o imagine de la filmări, cu un comentariu care face trimitere la doi actori abonați la Revelioanele Televiziunii Române în trecut. ”Toma Caragiu și Mircea Diaconu sau Maurice Munteanu si Răzvan Ciobanu? În curând | Revelion Teo Show | Duminică, 31 decembrie, ora 22”, a scris Maurice în dreptul fotografiei, iar fanii s-au arătat foarte încântați.

maurice_munteanu.jpg

maurice munteanu
Maurice Munteanu și Răzvan Ciobanu, în programul de Revelion de la Kanal D
foto: arhivă personală

 

”Nu cu Dan Negru facem revelionul anul ăsta”, ”E prima dată când îmi doresc să stau în fața tv-ului de revelion. Cu siguranță va fi cea mai reusită emisiune”, ”Asta, da, punere în scenă!”, i-au răspuns prietenii virtuali juratului de la ”Bravo, ai stil!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1