De ce s-au despărțit EBa și Syda. A fost înșelată mezina lui Traian Băsescu?

eba_syda.jpg

elena basescu syda
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au pus capăt mariajului
Foto: arhivă personală

După o vară petrecută mai mult pe litoral, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, au decis să pună capăt mariajului început în 2012. Cei doi s-au despărțit amiabil și au ales varianta notarială pentru a-și încheia socotelile în calitate de cuplu. Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de trei ani, şi Traian jr, în vârstă de un an şi opt luni.

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect", au transmis cei doi pe pagina oficială de Facebook a mezinei fostului preşedinte.

După vestea la care nu se aștepta prea multă lume, Carmen Harra, celebra prezicătoare care le-a anunțat sfârșitul căsniciei încă din 2013, a discutat și posibila cauză a divorțului, care ar putea fi infidelitatea lui Syda. Cei de la ziarulring.ro au stat de vorbă cu Harra, iar aceasta as scos în evidență lipsa de compatibilitate dintre cei doi foști parteneri.

„Infidelitatea este justificată într-un mariaj legal în care partenerii nu sunt compatibili, așa cum am calculat numerologic în cazul lor. Este normal în aceste cazuri de incompatibilitate ca fiecare partener să-și caute iubirea în relații extraconjugale. Eu văd că este vorba despre o tânără înaltă și frumoasă pe care a cunoscut-o după ce s-a căsătorit. Însă această fată nu va rămâne în viața lui până la urmă”, crede Carmen Harra.

 

 

Loading...

Citește și

  • basescu, femei, divort, ghinion

    ”Cutremur” în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au semnat actele de divorţ.

  • elena basescu copii

    Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la capăt de drum. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deşi au împreună doi copii. Chiar dacă toată vara au ]ncercat să-şi salveze mariajul de dragul lor, la mare, ceva nu a funcţionat şi au divorţat. Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a spus încă se acum trei ani că cei doi se vor despărţi, prevede acum un scandal aprig pe seama celor mici.

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

  • eba divort elena basescu divort

    O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1