De ce a plecat şi de ce se întoarce Florin Călinescu la Pro TV

florin_calinescu_01_5206ede796.jpg

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV în 2001

Florin Călinescu a anunţat luni (12 octombrie) că revine la Pro TV, ca jurat al emisiunii "Românii au talent". Fostul director al Teatrului Mic îi va lua locul lui Bebe Cotimanis, care a fost jurat timp de un sezon la show-ul de talente. Istoria lui Călinescu cu Pro TV e una veche, aceasta fiind a patra revenire a actorului la postul care l-a consacrat.

Florin Călinescu a devenit faimos în perioada 1996-2001, când a realizat emisiunile "Chestiunea Zilei" şi "Te uiţi şi câştigi". După ce a plecat în 2001, el a mai revenit în 2003, 2007 şi 20012, dar pentru scurt timp. 

Recent, fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea a povestit motivele pentru care Florin Călinescu a ales să plece în 2001 de la postul care l-a făcut una dintre cele mai mari vedete din România. Ea a dezvăluit că actorul nu a putut accepta să fie coleg cu Adrian Păunescu. Gradea mai punctează că Florin Călinescu era plătit cu mulţi bani şi că este cel mai mare om de televiziune de după 1990.

"A părăsit PRO TV în 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur şi simplu să fie coleg la PRO TV cu Adrian Păunescu care avea şi el emisiune pe atunci. Nu putea să înţeleagă dincolo de înţelegerea lui a lucrurilor şi a evenimentelor. Şi-a lăsat PRO TV cu tristesţe şi cu speranţa că el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Călinescu de la PRO TV a fost o mare lecţie pentru oricine îşi închipuie că e de neînlocuit în orice domeniu, fie el şi televiziune. Nu a mai reuşit niciodată ce a făcut el la PRO TV. Însă rămâne cel mai mare om de televiziune de după 1990. Cu bune şi rele. Nimeni nu pare să îi ia locul câştigat de el cu multe sacrificii cel puţin în următorii 5-10 ani. Oh, şi era să uit! Avea salariu uriaş, poate cel mai mare din România”, a spus Doina Gradea pe blogul său. 

Florin Călinescu, în locul lui Cotimas la Pro

romanii_au_talent.jpg

Juriul "Românii au talent": Bebe Cotimanis, Andra, Andi Moisescu şi Mihaela Rădulescu
Foto: Pro TV

Florin Călinescu va fi cel de-al patrulea jurat în cadrul emisiunii "Românii au talent". El îi va lua locul lui Bebe Cotimanis, care s-a aflat în juriul emisiunii timp de un sezon, alături de Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Andra. 

"Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat Florin Călinescu.

Conform unui comunicat al Pro TV, Bebe Cotimatis de va ocupa în continuare de proiectele în teatru. "Bebe Cotimanis a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1