De ce nu vom vedea toamna aceasta cele mai aşteptate show-uri la Pro TV

vocea-romaniei.jpg

vocea romaniei
Vocea României Junior nu va fi difuzată anul acesta la Pro TV
foto: PRO Tv

Aşa cum Click! a anunțat deja, în grila de toamnă de la Pro Tv nu vor intra decât o parte din emisiunile anunţate cu mare mândrie. Pe 29 august, se întoarce “Vorbeşte lumea” cu un nou sezon al emisiunii prezentate de Adela Popescu şi Cove.

Vor reveni emisiunile “Visuri la cheie” şi “Vocea României”, dar şi sezoane noi din “Las Fierbinţi” şi “Atletico Textila”, plus noutatea toamnei, reality show-ul “Supravieţuitorul”.

Se pare că nu  se vor difuza anul acesta “Vocea României Junior” şi nici sezonul nou din “MasterChef”. Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu acelaşi profil în acelaşi timp. Filmările sunt, însă, în toi.

În ceea ce privește “MasterChef”, lucrurile stau puţin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări şi nu se ştie încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor. “Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producţiei. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se ştie nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor”, ne-au povestit surse apropiate echipei de filmare.

Un motiv în plus pentru Pro TV să nu difuzeze MasterChef anul acesta ar mai fi şi prezența emisiunii ”Chefi la cuțite” în grila de toamnă a concurenței, un adversar redutabil, care în primăvară s-a luptat de la egal la egal emisiunea “BakeOff România”, de la Pro TV.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5