De ce nu poate divorța Brigitte de Ilie Năstase

brigitte-sfat.jpg

Brigitte Sfăt este dărămată de infidelităţile repetate ale soţului
foto: monden.acasa.ro
Citeste tot despre: 

De o bună perioadă de timp, Brigitte Sfăt trăiește cu sentimentul că soțul ei o înșeală. A surprins mesaje și numere de telefon ciudate în agenda lui Ilie Năstase. Cu toate acestea, bruneta nu poate divorța. E nevoită să rabde pentru că religia nu-i permite să facă acest pas.

Căsnicia cu un cuceritor precum Ilie Năstase nu este tocmai ușoară, iar de acest lucru s-a convins și Brigitte Sfăt. Bruneta a avut multe momente în relația ei când a simțit că soțul nu-i este alături. Spre exemplu, atunci când a aflat că este bolnavă și a mers să se opereze, afacerista a avut alături o prietenă, nicidecum pe Năstase.

brigitte_sfat_amanta_ilie_nastase.jpg

brigitte sfat amanta ilie nastase
Brigitte Sfăt și-a întâlnit rivala! Bruneta a oprit-o pe stradă pe amanta lui Ilie Năstase, să-i ceară socoteală
foto: captură România TV

Ba, mai mult, îl suspectează că o înșală, așa că a făcut investigații în acest sens și a descoperit mesaje și contacte compromițătoare în telefonul soțului. Zilele acestea, bruneta a stat față în față cu Cici, femeia pe care o bănuiește că i-ar fi amantă lui Ilie. S-au certat și au făcut un scandal monstruîn plină stradă, însă Brigitte este consșientă nă nu poate divorța. E nevoită să rabde și să-i treacă cu vederea soțului, pentru că este penticostală iar una dintre reguli este că ”divorțul nu este îngăduit, ci doar în cazul în care este dovedit”.

Penticostalii nu privesc cu ochi buni divorţul. „Datorită caracterului divin al căsătoriei, aceasta este un angajament pentru toată viaţa”, singura permisiune clară pentru divorţ fiind bazată pe „preacurvie”, după cum spunea pastorul american Elder Greg Madden. Și Brigite este conștientă acest lucru. 

Loading...