De ce nu pleacă Andreea Răducan în luna de miere

poza_grup_nunta_gimnaste.jpg

Foarte multe campioane ale gimnasticii româneşti au fost prezente la nunta Andreei Răducan

Inflaţie de nume mari ale sportului la nunta Andreei Răducan (33 de ani)! Petrecerea, care a ţinut până în zori, a adunat laolaltă foarte multe campioane olimpice, mondiale şi europene, dar şi numeroşi alţi oaspeţi din lumea sportului.

După o relaţie de patru ani, Andreea Răducan şi Daniel Tandreu au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Căsătoria religioasă a avut loc sâmbătă după-amiază la biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, dar petrecerea a continuat până dimineaţă, iar ea a strâns laolaltă numeroase nume importante ale sportului românesc.

16-sport-andreea-raducan-frate-sorin.jpg

Sorin, fratele Andreei, a fost alături de ea în cea mai importantă zi

 

Evident, printre cei peste 250 de invitaţi s-au numărat foarte multe nume mari din sport şi din gimnastică. “Mă bucur foarte mult că au reuşit să vină atâţia oameni dragi nouă, pentru că am făcut totul din scurt şi poate fiecare avea altă treabă programată. Noi ne-am hotărât abia în vară să organizăm nunta, şi de aceea era mai dificil să ajungă toţi. Dar, din fericire, mă bucur că foarte multă lume a avut plăcerea să fie alături de noi în această zi specială. Le mulţumesc tuturor, toţi sunt prieteni dragi nouă”, ne-a declarat Andreea.

16-sport-andreea-raducan-sot-daniel.jpg

Daniel a luat-o pe Andreea în braţe şi a dus-o pe ringul de dans

Ion Ţiriac, Mihai Covaliu, Irina Deleanu sau Camelia Potec s-au numărat printre invitaţii la petrecere. Din rândul gimnastelor, Nadia Comăneci şi Daniela Silivaş au venit special din SUA pentru această nuntă. Din ţară au fost prezente, printre altele, Monica Roşu, Catălina Ponor, Sandra Izbaşa, Silvia Stroescu, Gina Gogean, Claudia Presecan, Corina Ungureanu, Diana Bulimar, Sabina Cojocar sau Loredana Boboc, toate dansând până în zori alături de miri, dar şi de antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang. Care, dacă în sală sunt modele de seriozitate, atunci când e vorba de dans, sunt la fel de serioşi, în sensul că sunt de neoprit, fiind sufletul petrecerii.

16-sport-bulimar-ponor-rosu-izbasa.jpg

Patru campioane la aceeaşi masă: Bulimar, Ponor, Izbaşa şi Roşu

 

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seară, ei dansând pe toate genurile de muzică, indiferent dacă erau melodii la modă interpretate de Florin Ristei, sau melodii populare interpretate de Ansamblul Maramureşul. Evident, ca la orice nuntă s-au făcut şi o groază de fotografii, una dintre ele reunind 12 campioane olimpice, mondiale şi europene, plus antrenorii care le-au ajutat să le cucerească.
Tot Octavian Belu s-a numărat printre negociatori şi în momentul în care a fost furată mireasa. Aşa cum era de aşteptat, cele care au “furat-o” pe Andreea au fost fostele ei colege.

Pentru că nu voiau să plece foarte departe, au dus mireasa la piscina din cadrul complexului Stejarii, cel care a găzduit evenimentul.

La finalul negocierilor, preţul plătit pentru răscumpărarea Andreei a fost un dans al mirelui, o declaraţie făcută de naş la microfon, dar şi îngheţată pentru răpitoare. Negocierile au fost dure, căci au pornit de la o cerinţă iniţială de zece costume de baie pentru fostele campioane, cărora piscina “le făcea cu ochiul”. Petrecerea s-a încheiat, după apariţia tortului de trei etaje, cu tradiţionala aruncare a buchetului. Care a fost prins, ca o trecere a ştafetei de la o generaţie la alta, de dubla campioană olimpică, Sandra Izbaşa!
Andreea Răducan şi Daniel Tandreu, tinerii căsătoriţi, nu vor pleca acum în luna de miere.

“Nu vrem să plecăm până nu ne rezolvăm toate treburile pe care le avem de făcut. Vreau ca atunci când vom fi plecaţi, să ne putem închide telefoanele şi să putem sta liniştiţi, fără să încurcăm pe nimeni”, a explicat, pentru Click!, Andreea.

 

S-au căsătorit civil miercuri

Cununia religioasă şi petrecerea care a urmat au încheiat o săptămână plină pentru Andreea Răducan şi soţul ei, Daniel Tandreu. Cei doi s-au căsătorit civil miercuri, la Primăria Sectorului 1, atunci Andreea anunţând că va prelua şi numele soţului său. “Voi lua şi numele de familie al lui Daniel, pentru că aşa mi se pare frumos şi normal. Vreau ca, atunci când vor apărea, copiii noştri să poarte numele lui, aşa cum e firesc”, ne-a declarat Andreea.

 

Loading...

Citește și

  • andreea raducan mireasa biserica pipera

    Fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică, Andreea Răducan, a avut parte azi de cel mai emoționant moment din viață. S-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Daniel Tandreu.

  • andreea raducan cununie civila

    Andreea Răducan (33 de ani) s-a căsătorit civil miercuri, 12 octombrie, la Primăria Sectorului 1 din București. Fosta gimnastă i-a spus Da! bărbatului cu care se iubește de patru ani. Le-au fost alături doar câțiva prieteni apropiați, iar Andreea a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect.

  • Fosta noastră gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, se mărită săptămâna viitoare. Aceasta a fost cerută de soție de către iubitul ei, într-un mode romantic. Fosta sportivă a dat detalii la emisunea ”Vorbește lumea”, de la PRO Tv, prezentată de Adela Popescu și Gabi Coveșeanu.

  • Gimnastica românească va fi, săptămâna viitoare, în sărbătoare. Andreea Răducan, campioană olimpică şi mondială la gimnastică, îşi va uni destinele cu cel care îi este alături de mai bine de trei ani, Daniel Tandreu. Evident, vor fi prezente multe dintre fostele mari campioane ale acestui sport.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1