De ce a murit fratele Ancăi Badiu? Cântăreaţa a vorbit, în premieră

anca-badiu_0.jpg

anca
Anca Badiu a suferit enorm după ce şi-a pierdut fratele
Foto Click!

A trecut printr-o dramă şi nici acum nu şi-a revenit complet. A fost în stare de şoc când a aflat că fratele ei a murit, subit, la doar 43 de ani. Anca Badiu a găsit puterea să vorbească, în premieră, cu Click! despre Mircea şi circumstanţele în care acesta şi-a găsit sfârşitul.

Pe 7 august, Anca Badiu (36 de ani) a fost sunată de o mătuşă care o anunţa că fratele ei, Mircea Badiu (43 de ani), a fost găsit mort în Spania, unde se afla în vacanţă. Şocant pentru solistă, mai ales că şi mama lor murise la aceeaşi vârstă, în aceeaşi zi a lunii, în urmă cu mai mulţi ani. De atunci au trecut aproape  două luni, timp în care solista nu a putut sta de vorbă cu presa despre acest moment dramatic din familia Badiu. Acum, cântăreaţa a găsit puterea să vorbească cu Click! despre această dramă din familia ei.

anca-badiu-frate.jpg

Mircea Badiu a fost implicat în proiecte muzicale acum câţiva ani

Ea ne-a povestit ce crede că s-a întâmplat cu adevărat, chiar dacă ancheta nu a ajuns la final, şi care a fost ultima ei discuţie cu Mircea. „În aceea după-amiază a căzut şi a făcut infarct, încă nu ştim care a fost cauza exactă. Dar vom afla curând, cred că era foarte stresat la muncă, fusese promovat ca asistent manager la un magazin de cosmetice din Londra. În plus, lua tot felul de pastile pentru a-şi mări masa musculară. Bea şi multă cafea, probabil consuma şi alcool. El a fost mai sensibil, în copilărie era mai slăbuţ şi şi-a dorit să meargă la sală. Aşa că în ultimii ani a mers la sala de forţă ca să facă muşchi. Îmi e dor de el şi încercăm cu toţii să trecem peste această dramă”, a povestit Anca Badiu pentru Click!.

Interpreta vorbise cu el cu o zi înainte de a muri şi îi dăduse să asculte piesa nouă la care lucra. “O să lansez curând o melodie  nouă în memoria fratelul meu pe care o lucrez la Tommo Production. Eram în studio cu o zi înainte să moară, i-am dat să o asculte şi mi-a spus că-i place. El a făcut muzică în România, alături de celălalt frate al nostru, Alex, au avut trupa B. Brothers. I-a plăcut melodia şi era fericit că o voi lansa. Acum această melodie îi va fi dedicată. Eu cred că Dumnezeu are grijă de noi şi ne va ajuta să înţelegem ce s-a întâmplat”, ne-a povestit interpreta, care spune că încearcă să meargă mai departe alături de fratele ei Alexandru. “Alex va participa sâmbătă la Braşov la preselecţiile «Românii au talent» emisiune care va fi difuzată anul viitor. Are o voce dumnezeiască”, a mai povestit Anca Badiu.  

Şi ea are probleme mari de sănătate

Viaţa solistei nu a fost prea uşoară în ultimii ani. Din cauza problemelor cu glanda tiroidă, fostă componentă a trupei Class s-a îngrăşat foarte tare. În plus, avea atacuri de panică din cauza unui tratament administrat prost. A ţinut dietă şi a reuşit să dea câteva kilograme jos foarte repede. „Acum ţin un tratament cu antidepresive. Mă simt bine, deşi am mai avut stări de leşin”, ne-a mai spus Anca Badiu.

doctor.jpg

Cardiolog Mircea Cinteză

«Pastilele sunt periculoase, pentru că nu știm ce conțin»

Medicii ne atrag atenția să nu folosim pastile sau substanțe pentru masa musculară fără să știm exact despre ce este vorba și fără să consultăm un medic. În plus, e periculos să le combinăm cu alcool. „Se știe că alcoolul în cantități mari are un efect prost pe ficat și creier, iar, la unii oamenii, pe inimă. Sunt persoane care, pe fondul consumului exagerat de alcool, fac insuficiență cardiacă. În ceea ce privește pastilele pentru creșterea masei musculare, este imposibil de explicat ce efect au asupra organismului, deoarece autorizația de punere pe piață a acestora nu este științifică. Practic, nu știm ce conțin. Pot cuprinde elemente hormonale care sunt periculoase, mai ales atunci când, concomitent, se iau aceste pastile și se consumă alcool. Pe de altă parte, efortul susținut, peste medie, nu este recomandat oricui. De aceea, înainte de a începe să mergem la sala de forță, ar fi bine să facem un control medical pentru a vedea dacă suntem capabili să facem un anumit tip de efort”, ne-a declarat prof. dr. Mircea Cinteză, specialist în cardiologie.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1