De când s-a despărțit de amantă, soția s-a lipit ca timbrul de Leo Iorga

Citeste tot despre: 

Leo Iorga nu iese din casă fără soția lui, Paula. Deși amanta este cea care l-a îngrijit atunci când a avut probleme de sănătate, artistul s-a întors la soție.

Leo Iorga a revenit la sentimente mai bune față de soția sa, Paula. După ce ani de zile a stat mai mult cu Florența Marin, amanta sa, în noiembrie anul trecut s-a întors acasă. Deși, aceasta a susținut că ea este cea care l-a îngrijit pe Leo în momentele grele, interpretul a ales-o pe soție, concediindu-și amanta, care era pe post de impresar.

Femeia a rămas uimită, având în vedere că timp de patru ani, de când rockerul s-a relansat sub denumirea de Pact, ea a încercat să ridice trupa şi să facă rost de cât mai multe concerte. Iată însă că, acum, soția sa, Paula, îl însoțește peste tot pe unde merge și este nedezlipită de artist. Leo şi Paula Iorga sunt căsătoriţi de 27 de ani. Au împreună doi copii, pe Eddy (26 de ani) şi pe Paul (21 de ani).

Leo Iorga a fost diagnosticat, în 2011, cu cancer pulmonar, iar de atunci doctorii l-au operat la plămâni, de două ori la cap, căci făcuse metastază craniană, iar în 2015 a mai suferit o intervenţie chirurgicală la glandele suprarenale. La concerte, solistul cântă aşezat pe un scăunel, ca să nu-şi piardă echilibrul.

Loading...