«Dar de ce te-ai înroșit?» Ce a făcut Smiley când a văzut-o pe Laura Cosoi la «Românii au talent»

laura_smiley.jpg

laura cosoi smiley
Întâlnire neașteptată între Smiley și Laura
Foto: captură Pro Tv

Fiecare ediție de "Românii au talent" este presărată cu surprize, nu doar pentru public, ci și pentru jurați și prezentatori. În emisiunea difuzată vineri, 17 martie, cel surprins a fost Smiley. Laura Cosoi, fosta lui iubită, a apărut în culise alături de un concurent.

Total luat pe neașteptate, solistul s-a făcut că leșină, dar și-a revenit rapid și a îmbrățișat-o pe actriță. Pavel nu s-a ferit să-l "ia peste picior": "Dar de ce te-ai înroșit?", l-a întrebat colegul de prezentare.

"Doamne, văd bine? M-a luat inima", a spus Smiley, care l-a luat la întrebări pe concurentul susținut de Laura, pentru ca la sfârșit, cu toții să facă o poză împreună.

Doru Maftei, zis Ocru, are 20 de ani, e student la Teatru, în Iași, și coleg cu Laura. Nu a interpretat vreun rol pe scenă, ci a cântat hip-hop pe versuri scrise chiar de el. Cât acesta a fost pe scenă, Laura și Smiley au dansat în culise și s-au înțepat puțin. "Ești studentă la Teatru?", a  întrebat Smiley, iar Laura a contraatacat: "Dar tu când te însori?".

smiley.jpg

smiley laura cosoi
Smiley "a le;inat" când și-a văzut fosta iubită
Foto: captură Pro Tv
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1