Daniela Crudu se mărită? Dan Capatos: „Vrea să-i fiu naș”

daniela_crudu.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu are gânduri de măritiș
Foto: arhivă personală

Vești proaste pentru cei care o doresc pe Daniela Crudu! Celebra fostă asistentă Tv este într-o relație și, se pare că are gânduri serioase. Cruduța are gânduri de măritiș și i-a cerut deja unuia dintre cei mai apropiați amici ai ei să-i fie naș de cununie.

Invitat la emisiunea „Dosarele VIP”, de pe Antena Stars, Dan Capatos a dezvăluit câteva detalii despre fosta sa asistentă Tv. Prezentatorul a povestit că Daniela Crudu are de gând să se facă fată cuminte și poate chiar să-și întemeieze o familie:

„Cruduța este într-o relație serioasă cu băiatul ăsta. Ca o informație în premieră, Daniela vrea să-i fiu naș. Băiatul acesta a umblat după ea mulți ani, i-a iertat Danielei escapadele. A avut ea o viață zbuciumată, dar, cu toate astea, Daniela Crudu a știut să se facă plăcută”, a dezvăluit Dan Capatos la Antena Stars.

Daniela Crudu este într-o relație cu fiul fostului primar din Șelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România.bruneta a fost văzută la brațul noului ei iubit, Radu Maricuța, un puști de doar 24 de ani care pare îndrăgostit până peste cap de fosta asistentă Tv.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1