Daniela Crudu i-a “reparat” faţa mamei

mama-cruduta22-23-vedete-1.jpg

20 noiembrie. Ana, sora Danielei, a externat-o pe femeie, care şi-a acoperit faţa tumefiată
Foto: Caps

Medicul estetician Vitalie Stan a devenit cel mai bun prieten al familiei Crudu. După ce a operat-o pe Daniela, apoi pe sora ei Ana Maria, recent, pe mâna aceluiaşi medic a ajuns şi mama fetelor. Florentina a venit special din Italia, pentru niscaiva modificări la nivelul feţei. Femeia a suferit trei intervenţii: lifting la sprâncene, a scăpat de guşă şi i-au fost remodelate pleoapele.

Femeile din familia Crudu aproape că l-au adoptat pe medicul estetician Vitalie Stan. Singurul care a rămas “neatins” de acul şi de bisturiul celebrului doctor a rămas tatăl vedetei, Nelu Crudu, dar - cine ştie? - nu ne-ar mira ca într-o zi să aflăm că şi el şi-a “întins” faţa, ori că şi-a micşorat urechile.

Imagini cu mama Danielei Crudu, înainte şi după operaţii

 • mama daniela crudu
  Daniela Crudu (26 de ani) și Ana-Maria și-au dus mama la clinica de chirurgie plastică
  foto: Blitz
 • mama daniela crudu
  Daniela (26 de ani) și-a condus mama doar până la intrarea în clădire
  foto: Blitz
 • mama daniela crudu
  I-a deschis, zâmbitoare, ușa, iar apoi a lăsat-o cu sora ei, Ana-Maria
  foto: Blitz
 • mama daniela crudu
  Tot Ana-Maria este cea care a luat-o pe mama ei de la clinică după operație
  foto: Blitz
 • mama daniela crudu
  Femeia și-a acoperit fața cu o pereche de ochelari, pentru a ascunde semnele operației la pleoape
  foto: Blitz
 • mama daniela crudu
  Iar pentru că esteticianul i-a „scos” și gușa, femeia și-a acoperit și gâtul cu o eșarfă
  foto: Blitz
 • Maximize

1/6

În 2006, Daniela îşi punea silicoane cu acordul părinţilor, pentru că încă nu era majoră, iar luna trecută ea şi-a modelat nasul şi şi-a “scos” guşa. Şi Ana Maria şi-a mărit bustul în 2006, la Vitalie Stan, iar joi, la acelaşi medic, a ajuns şi mama Cruduţelor. Doamna Florentina a muncit pe brânci, timp de zece ani, în Italia, ca să-şi întreţină familia, iar semnele traiului greu i s-au impregnat adânc pe chip, deşi peste doi ani va schimba prefixul.

doctor22-vedete-vitalie-sta.jpg

Medicul Vitalie Stan, cel care a scăpat-o pe Cruduţa de guşă, a întinerit-o pe doamna Flori, care munceşte de mai bine de zece ani în Italia

 

Daniela şi Ana Maria s-au gândit să-i facă o surpriză, acum, în prag de Sărbători, aşa că au programat-o la medicul estetician. Fotoreporterii Click! le-au surprins, joi dimineaţa (19 noiembrie), în timp ce intrau în clinica de pe strada Jiului, dar şi a doua zi, după ce femeia s-a externat. Vineri (20 noiembrie), la ora 11.00, doamna Flori (48 de ani) a ieşit pe poarta spitalului, însoţită de Ana. Ea şi-a acoperit chipul cu o eşarfă şi şi-a pus ochelari, pentru a-şi ascunde semnele postoperatorii:

“Domnul Vitalie Stan mi-a scos guşa, mi-a făcut o blefaroplastie şi mi-a ridicat sprâncenele. Sunt impresionată de acest medic, de felul în care lucrează. În clinica lui sunt condiţii ca în Italia. Pot să spun că sunt fericită pentru că mi-am făcut operaţia asta”, a declarat, pentru Click!, Florentina, mama Danielei Crudu. Intervenţia de 4.000 € a durat în jur de două ore şi jumătate. Peste 3-4 zile, ea va reveni la control.  

Şi Sylvester Stallone şi-a operat mama de 94 de ani

mama-stalone22-23-vedete-ma.jpg

Jackie Stallone arată cu 30 de ani mai tânără
Foto: Guliver/Splashnews

Eroul din “Rambo”, Sylvester Stallone (69 de ani), şi mama lui, Jackie Stallone, sunt clienţi fideli ai clinicilor estetice. La 94 de ani, Jackie Stallone arată cu 30 de ani mai tânără, iar acest lucru a fost posibil numai cu ajutorul operaţiilor.  “Mi-am făcut trei peeling-uri chimice şi în jur de 50 de injecţii cu Juvederm”, spunea mama actorului. Şi fiul ei, care are o avere de 275 de milioane de dolari, s-a tunat la acelaşi medic. Din dorinţa de a rămâne bărbatul şarmant căruia i-au căzut la picioare nenumărate femei, el a apelat în ultimii ani la diverse operaţii estetice, precum liftinguri faciale sau injecţii cu botox.

 

Loading...

Citește și

 • daniela crudu racita

  A motivat că a ajuns la spital pentru că îi curgea nasul şi avea deviaţie de sept, însă adevărul este altul! Click! a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care bruneta s-a lăsat miercuri pe mâna medicului estetician Vitalie Stan. Într-adevăr, aceasta şi-a micşorat nasul, mai mult dintr-un moft, dar, cel mai important, a scăpat şi de guşa inestetică.

 • Daniela Crudu (26 de ani) s-a operat pe 14 octombrie la nas şi bărbie. Asistenta lui Dan Capatos şi-a făcut rinoplastie şi lipoabsorbţie, iar ambele intervenţii au fost realizate de doctorul Vitalie Stan, cel care i-a pus Cruduţei silicoane în 2006.

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

 • Nu a venit încă Halloween-ul, e doar Daniela Crudu (26 de ani), camuflată, în vizită la medicul estetician Vitalie Stan. Acesta a chemat-o pe brunetă luni (19 octombrie), la clinica de chirurgie estetică Arcalife, pentru un control după operațiile pe care i le-a făcut miercurea trecută.