Dani Oțil l-a vizitat pe Mihai Bobonete în spital: «Un om cu o țeavă în el şi cu un plămân în mână»

dani-otil.jpg

Mihai Bobonete a fost vizitat de prietenul lui, Dani OțilFoto Facebook
Mihai Bobonete, dani otil, mihai bobonete spital
de Cristian Simion

Mihai Bobonete a fost internat de rugență în spital, din cauza unor probleme pe care le-a simțit în zona plămânilor. Actorul a fost vizitat de amicul său, Dani Oțil care a publicat o imagine pe rețelele de socializare și un mesaj înduioșător.

Mihai Bobonete a anunțat printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că este nevoit să-și anuleze spectacolele pe care le avea programate în afara țării, promițând că se va revanșa persoanelor care își cumpăraseră bilete.

Mihai Bobonete a fost vizitat de Dani Oțil în spital

mihai bobonete dani otil

 

Dani Oțil și-a vizitat amicul cu care s-a fotografiat chiar din spital și a publicat în dreptul fotografiei, un mesaj tragicomic.

„Văru’ de la Giurgeni e BINE, chiar dacă două site-uri i-au pregătit pomana. Nu știu diagnostic, că nu mă pricep… dar dacă un om cu o țeavă în el şi cu un plămân în mână te face să razi cu lacrimi mai bine de un ceas… lucrurile sunt destul de clare. Mâine probabil doarme în patul lui”, a scris Dani Oţil pe contul de socializare.

Mhai Bobonete a fost internat de urgență la spital

Mihai Bobonete a publicat prima fotografie de pe patul de spital, unde, printr-un mesaj adresat fanilor, el a asigurat pe toată lumea că se simte bine și speră să se revanșeze pentru spectacolele pe care le avea programate.

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină. Am păpat o bănănică, un iaurțel, fac p…..ca, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca. Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor. Îmi pare rău, dar Florin Lazăr, organizatorul, împreună cu Văncică, sunt convins că vor lua cea mai bună decizie în ceea ce vă privește și ne privește. Mă simt recunoscător lui Dumnezeu și întregului personal medical…”, a scris el pe rețelele de socializare.

Loading...

Citește și