Culisele divorţului Danei Săvuică: «A vrut să fie o femeie liberă»

24-vedczxvcxete-1-savuica.jpg

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu, alături de fiica lor, Julie, la casa din Sinaia, pe vremea când încă nu apăruseră problemele de familie

Răzvan Stanciu şi Dana Săvuică păreau un cuplu solid. Doar în lumina reflectoarelor, căci luna trecută, în urma unui lung şir de neînţelegeri, au decis să pună punct căsniciei. S-au despărţit elegant, la notar, în doar câteva minute. Vizibil afectaţi, ambii şi-au deschis sufletul în faţa reporterilor Click!

Elegantă, cu zâmbetul pe buze, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat! Aşa s-a prezentat Dana Săvuică (46 de ani), joi seara, la evenimentul de lansare a colecţiei de primăvară a unei firme de bijuterii. Cu acest prilej, ea ne-a povestit, în exclusivitate, despre separarea de Răzvan Stanciu (48 de ani), cel care i-a fost soţ vreme de 25 de ani. ”Da, am divorţat în decembrie, la notar. Viaţa mea e frumoasă pentru că au avut loc nişte schimbări. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine, dar şi prieteni foarte buni. Acum locuiesc cu Julie, fiica noastră. Are 22 de ani şi poate să judece. Mi-a zis un singur lucru «Mami, mă bucur pentru tine. Vreau să fii liniştită, sănătoasă, vreau să fii fericită». Se trage dintr-o familie de diplomaţi, este foarte matură şi ştie cum să jongleze lucrurile astfel încât să-i fie ei bine”.

Totul s-a întâmplat înainte de Sărbători şi, tot anul trecut, cei doi au vândut vila din Pipera în care locuiau, mutându-se în imobile diferite. Răzvan Stanciu i-a dat replica fostei neveste tot prin intermediul Click! Deşi n-a fost de acord cu divorţul, măcar găseşte puterea să fac haz de necaz: ”Am făcut împreună pasul acesta, dar decizia de separare pot să spun că 70 % i-a aparţinut Danei. Ea şi-a dorit să redevină o femeie liberă. Eu sunt un tip care iartă. Dana poate să-şi găsească şi pe altcineva. Eu şi după un an o primesc înapoi! Fiecare suferă în felul lui. Eu mi-am lăsat părul lung de supărare! (zâmbeşte). Eu locuiesc în centru, în Piaţa Victoriei, iar Dana şi fiica mea stau într-un apartament în Pipera”.

Au vândut deja vila conjugală din Pipera, luată în rate

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au strâns, de-a lungul relației, o mică avere, dacă luăm în calcul proprietățile moștenite sau agonisite în cei 25 de ani. Este vorba despre o clădire veche săsească, în Sebeș, casa bunicilor din Târgoviște din partea Danei, un apartament de trei camere, cu o suprafață de 90 mp, în ansamblul rezidențial Colina Marei, din Sinaia (cumpărat în rate în 2010, pe o perioadă de cinci ani), dar și o vilă în Pipera. Pentru că imobilul din Pipera a fost achiziţionat cu credit, cei doi au luat hotărârea, vara trecută, să-l vândă. Astfel, cu banii obținuți, cei doi au achitat datoria către bancă.

Loading...

Citește și

  • dana savuica

    Căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu a ajuns la final. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale, la notar, încă din luna decembrie a anului trecut.

  • dana savuica razvan stanciu declaratii divort

    Zvonurile privind divorţul Danei Săvuică au devenit o certitudine. Fostul fotomodel a confirmat pentru Click! că s-a separat oficial în decembrie de Răzvan Stanciu după 22 de ani de mariaj. Soţul vedetei ne-a acordat şi el, în exclusivitate, un interviu în care a vorbit despre ce simte acum când s-a încheiat un capitol important din viaţa lui, dar şi despre ce aşteptări are de când a devenit din nou burlac.

  • După lungi speculaţii că ea şi soţul ei Răzvan Stanciu au luat-o pe drumuri separate, Dana Săvuică a recunoscut pentru Click! că a divorţat în decembrie, la notar. Cei doi au decis să pună punct unei relaţii de 25 de ani, prima şi singura pe care a avut-o Dana, aşa cum mărturisea ea în urmă cu câţiva ani.

  • dana savuica dupa divort amic

    Capăt de drum în căsnicia Danei Săvuică cu soţul ei Răzvan Stanciu! Fostul model se desparte de bărbatul cu care a fost căsătorită 22 de ani şi a depus se pare actele pentru a pune punct mariajului. La câteva zile după ce a luat această decizie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondă la o terasă unde s-a întâlnit cu un prieten şi a fumat cu nesaţ.