Dana Rogoz, criticată că își editează pozele, dar ea le-a arătat cum este în realitate

dana_rogoz_1.jpg

dana rogoz
Dana Rogoz, criticată că își mofică pozele pentru a arăta mai bine
Foto: Facebook

Dana Rogoz (31 de ani) este una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din showbizul românesc, dar nici ea nu scapă „netaxată” de atenția neiertătoare a internauților. Recent, ea a fost criticată că își modifică fotografiile de pe Internet pentru a arăta mai bine.

Dana Rogoz a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care pare că se află pe plaja unei insule exotice, îmbrăcată într-un costum de baie sexy și având lângă ea o sticlă cu loțiune de soare. Mai mulți internauți, care-i urmăresc pagina online, au criticat mai în glumă, mai în serios că „se vede Photoshop-ul”, adică se observă că este o poză editată.

dana_rogoz_3.jpg

dana rogoz
Imaginea cu Dana Rogoz care a fost criticată de internauți: "Se vede Photoshop-ul"
Foto: Facebook

Ca răspuns la valul de critici, Dana rogoz a decis să publice și fotografia autentică, în care într-adevăr nu se află într-un paradis tropical, ci într-un simplu studio fotografic, dar ea este însă la fel de atrăgătoare.

dana_rogoz_2.jpg

dana rogoz
Imaginea originală în care Dana Rogoz nu se afla de fapt pe o insulă exotică
Foto: Facebook

„Pentru cei care au comentat la poza de ieri că se vede Photoshop-ul, le mărturisesc adevărul: nu eram pe vreo insulă exotică și aveam și o vânătaie mică pe genunchi. Iată poza originală”, a adăugat Dana Rogoz în descrierea imaginii.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1