Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, în vacanţă cu o rulotă închiriată

8-9-vedete-2-col-dana-nalbaru-1.jpg

Aşa arăta un prânz în familie, în rulotă
Citeste tot despre: 

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, au doi copii minunaţi şi o viaţă de invidiat. După ce au stârnit controverse cu decizia de a o retrage pe Sofia din învăţământul de stat, şi de a opta pentru homeschooling, Dragoş Bucur (39 de ani) şi Dana Nălbaru (40 de ani) au mai bifat o premieră.

La finalul lui octombrie, şi-au luat copiii, pe Kadri (un an şi jumătate) şi pe Sofia (9 ani), şi au plecat în vacanţă cu o rulotă închiriată. În Grecia. “E o aventură despre o familie care vrea să trăiască aşa cum îi place. Am aşteptat vacanţa asta cum n-am aşteptat nici o alta. Telefonul meu a fost abandonat şi îmi aduceam aminte de el doar când sunam la părinţii mei. De ziua mea a fost exact aşa cum mi-am dorit să fie. Nimic pretenţios, doar noi patru, la Tayo (n.r. o plajă în Corfu)”, a povestit Dana pe blog. Fosta solistă din trupa Hi-Q a împlinit 40 de ani pe 23 octombrie.  

8-9-vedete-2-col-dana-nalbaru-2.jpg

Dragoş Bucur, Kadri şi Sofia au sărbătorit-o pe Dana Nălbaru pe plajă
Loading...
 
 

Citește și

 • dana nalbaru

  La un an de când a devenit pentru a doua oară mămică, Dana Nălbaru a fost surprinsă recent într-un mall bucureştean. Nemachiată şi cu o manichiură nu tocmai perfectă, blonda a fost pusă la zid de fani. Ieşirea în oraş s-a dovedit un prilej pentru fosta componetă Hi-Q să se vadă nevoită să facă anumite precizări. Fosta solistă a scris un mesaj pentru toţi cei care o critică şi a ales să o facă pe blogul personal.

 • dragos bucur familie

  Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au anunțat în urmă cu o lună că și-au retras fiica de la școală, pentru a-i oferi o educație în sistem de home schooling. Cei doi au stârnit o mică revoluție pe Internet după acest anunț, așa că s-au decis să nu mai comenteze subiectul. Și totuși, Dana a scăpat păsărica, spunând că ea și Dragoș nu prea reușesc să se pună de acord asupra programului Sofiei.

 • dana nalbaru

  Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au recurs la o soluție radicală în ceea ce o privește pe fiica lor în vârstă de 9 ani. Cei doi au decis s-o retragă pe Sofia de la școală și s-o integreze într-un sistem de învățământ foarte nou la nou, care are deocamdată puțini adepți.

 • carmen iohannis

  Decizia Danei Nălbaru privind viitorul fiicei ei nu este privită cu ochi buni de Prima Doamnă. Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, se declară împotriva ''şcolii acasă'', susţinând că este în beneficiul copilului să înveţe într-o comunitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1