Dana Nălbaru își amintește de ziua emoționantă în care a adoptat-o pe fetița ei: «Din prima zi mi-a zis mama»

dana-nalbaru-dragos-bucur.jpg

Dana Nălbaru a vorbit despre ziua în care și-a adoptat fetița
Foto Instagram

Dana Nălbaru a povestit cum a decurs ziua în care a adoptat-o pe fiica sa, Roxana. Artista a văzut-o inițial pe un site, iar după ce a mers să o viziteze, a fost dragoste la prima vedere! Iată declarațiile!

Dana Nălbaru și partenerul ei de viață, Dragoș Bucur, au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, însă au decis, în urmă cu ceva vreme, să facă una dintre cele mai nobile fapte și să adopte un copil. Roxana, fetița care a intrat în familia celor doi se bucură de multă dragoste, însă părerile admiratorilor cuplului au fost împărțite, existând prejudecăți în acest sens, având în vedere că micuța este de etnie romă. 

Danei nu i-a păsat însă de nicio opinie negativă și a continuat pe drumul ales, având în prezent o familie frumoasă și unită. Deși a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de mămică, artista, în vârstă de 42 de ani, acceptă să ofere în continuare interviuri, chiar și mai personale, unde vorbește despre adopția fetiței sale. 

dana-nalbaru-dana-nalbaru-familie.jpg

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton
Foto: Arhivă personală

Dana Nălbaru, despre ziua în care și-a adoptat fetița 

Fosta membră a trupei HI-Q și-a amintit în cadrul unui interviu oferit pentru life.ro, despre ziua emoționantă în care a decis să adopte un copil,  deși avea deja acasă alți doi. 

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. 

Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.

dana-nalbaru-copii.jpg

Cei trei se înțeleg de minune
Foto Instagram

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei”, a declarat Dana Nălbaru. Vedeta a dezvăluit, emoționată, că fetița i-a spus „mamă” încă din prima zi. „Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a mai adăugat artista. 

 

Loading...

Citește și

  • Florin Grozea (38 de ani), fostul solist de la trupa HI-Q, are cu ce se lăuda! Pe lângă cariera muzicală de succes, înregistrată alături de Dana Nălbaru (42 de ani) şi de Mihai Sturzu (39 de ani), artistul este un bărbat împlinit şi pe plan amoros.

  • fiul danei nalbaru

    Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o înregistrare în care fiul lor de numai trei ani făcea adunări, scăderi și înmulțiri cu o lejeritate incredibilă. Concentrat, cu creionul în mână, micul Kadri făcea calculele în cap și dădea răspunsurile firesc, deloc impresionat de dificultatea exercițiilor.