Dan Negru, Revelion cu peste 3.700.000 de români. De 19 ani, tot lider

revelion-dan-negru-carmen-tanase-flacarica.jpg

dan negru revelion
Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș la Revelionul lui Dan Negru
foto: Antena 1

Nu are rival. Pentru al 19-lea an consecutiv, Dan Negru (47 de ani) reușește să fie lider de audiență cu programul de Revelion, de la Antena 1, pe toate segmentele de public.

Marea petrecere de Revelion a fost, și în acest an, la Antena 1! Revelionul prezentat pentru al 19-lea an consecutiv de Dan Negru a adus în fața telespectatorilor măști spectaculoase și zeci de artiști iubiți de marele public, într-un spectacol de zile mari.

Astfel, la Revelionul Starurilor 2019, cu ajutorul măștilor, Alex Velea l-a întruchipat pe Cocoșatul de la Notre Dame, Carmen Tănase a fost domnitorul Vlad Țepeș, iar Mihai Gâdea l-a adus pe scenă pe En Sabah Nur, din “X-Men – Apocalypse”. Chef Cătălin Scărlătescu s-a ascuns în spatele măștii Leonardo, una dintre cele patru Țestoase Ninja, Irina Loghin a fost SmallFoot, iar Cosmin Seleși a cântat, transformat în Scheletul din filmul animat “Coco”. Alexandru Arșinel s-a deghizat în Obelix, din “Asterix și Obelix”, Leonard Doroftei a fost Grinch, celebrul personaj morocănos care decide să fure Crăciunul, Adrian Enache l-a întruchipat pe Frankenstein, Maria Cârneci a fost Păcălici, cunoscut din jocul de cărți, în timp ce Elena Gheorghe a cântat deghizată într-o frumoasă extraterestră.

revelion-dan_negru-2019-catalin-scarlatescu.jpg

catalin scarlatescu
Chef Cătălin Scărlătescu a fost deghizat în țestoasă Ninja
foto: Antena 1
 • Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2019, de la ora 0,37, a adunat în fața micilor ecrane 3.703.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 20,9 puncte de rating și 43,8% cota de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 3.073.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

revelion-dan-negru-2019-antena-1_1.jpg

dan negru
Dan Negru, lider de audiență pentru al 19-lea an consecutiv
foto: Antena 1
        
 • Cel de-al 19-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22,15 – 02,00, a obținut în acest an o audiență mai mult decat dubla față de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.
 • "Revelionul Starurilor - 2019" a înregistrat pe acest segment de public 11,8 puncte de rating și 34,3% cota de piață, de peste doua ori mai mult față de ProTv, clasat pe locul al doilea, cu doar 4,8 puncte de rating și 14,1 procente din cota de piață.
 • La nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a obținut o audiență de aproape patru ori mai mare față de urmatorul clasat, Romania TV.
 • revelion_dan_negru_2019_4.jpg

  dan negru revelion
  Elena Gheorghe a cântat deghizată într-o frumoasă extraterestră
  foto: Antena 1
 • Antena 1 a condus în topul audiențelor si la nivelul publicului din toată țara, cu o medie de 15,5 puncte de rating și 33,3 % cota de piață, urmată de Romania TV, cu 4 puncte de rating și 8,7% cota de piață.
 • La minutul de aur, de la ora 0,37, 3.703.000 de români urmăreau Revelionul Starurilor 2019, cifrele înregistrate fiind de 20,9 puncte de rating si 43,8% cota de piață.
Loading...

Citește și

 • Dan Negru (47 de ani) continuă tradiţia programelor de divertisment, acesta invitându-şi fanii să vizioneze, pentru a 19-a oară, „Revelionul Starurilor”, care va fi difuzat pe 31 decembrie, de la orele 22.00, la Antena 1. Invitat ieri la interviurile live de pe click.ro, el ne-a povestit despre munca sa din această perioadă aglomerată.

 • Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, va aduce în casele românilor, luni, 31 decembrie, de la ora 22.15, zeci de artiști iubiți de marele public și măști impresionante, în spatele cărora se ascund mai multe celebrități, într-un spectacol de zile mari.