Dan Negru e revoltat: "TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe că avea dantura stricată"

560541_450340791674058_989683000_n.jpg

dan negru
Dan Negru continuă să arunce critici dure în cei care l-au ponegrit pe Andrei Gheorghe, când era în viață
Foto: Facebook

Semnificația morții fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe prinde abia acum contur pentru cei care realizează ce fel de persoană a fost jurnalistul. Dan Negru, alături de alte persoane publice, se simte dezgustat de felul în care este tratată imaginea lui Andrei Gheorghe post-mortem, în condițiile în care, pe vremea când trăia, a fost marginalizat chiar de colegii de breaslă pentru că nu s-a raliat influențelor politice și oligarhice.

Dan Negru a publicat din nou un comentariu pe pagina sa de Facebook, în care dezvăluie câteva detalii uluitoare despre modul în care Televiziunea Română l-a refuzat pe Andrei Gheorghe, deși era unul dintre puținii jurnaliști cu coloană vertebrală care avea curajul să-și asume afirmații critice:

“TVR nu s-a delimitat de Marina Almășan care a spus că televiziunea publică l-a refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza că avea dantură stricată. Deci, e adevărat! Și e grav! Cunosc profesioniști admirabili în TVR, dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta. Ăstora, care nu cunosc lumea televiziunii, le spun că sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice: ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibilă operație estetică a feței care-i este brăzdată de cicatrici", scrie Dan Negru pe rețeaua de socializare.

"Azi, o dantură stricată se repară în câteva zile, dar o vedetă-brand se construiește în câțiva ani. Mie, nea Tomitză, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o față de HD , la TVR fiind, în vremurile în care HD era sf. De asta îmi place să cred că NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul. Gura lui, poate, dinții, nu!”

Loading...

Citește și

  • andrei gheorghe

    O nouă informație legată de moartea fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe atrage atenția opiniei publice. Se pare că jurnalistul nu a murit în locuința sa, așa cum s-a precizat inițial. Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în baie, dar nu era apartamentul său.

  • Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe

    Selectiv, exigent, cu o inteligență sclipitoare, dar și cu un farmec aparte, Andrei Gheorghe era dorit de mulți drept prieten. Nu toți aveau privilegiul, însă aceia cu care a băut o bere, a fumat o țigară și a pierdut nopți la povești, abia își găsesc cuvintele după ce au aflat că și-au pierdut camaradul. Mai mult, aceștia au început să pună cap la cap diverse întâmplări, încercând să găsească o explicație pentru moartea prematură a lui Andrei Gheorghe.