Dan Diaconescu, prima aniversare după eliberarea din închisoare! Cu cine a petrecut

dan_diaconescu.jpg

dan diaconescu
Dan Diaconescu a împlinit 50 de ani
Foto: arhivă personală

Petrecere mare pentru Dan Diaconescu la împlinirea vârstei de 50 de ani! Fostul patron Otv a chefuit de zor la aniversare într-un local din Herăstrău, iar alături i-au fost nume sonore din televiziune. Aceasta a fost prima aniversare a jurnalistului după ce la sfârşitul lunii trecute a fost eliberat condiţionat din închisoare.

Un restaurant din Herăstrău a fost locul unde s-au strâns sâmbătă seară, Dan Diaconescu a dat o petrecere de pomină. Fostul patron al OTv a avut dublu motiv de sărbătoare. A schimbat prefixul şi şi-a revăzut prietenii după o absenţă de doi ani, timp în care a stat după gratii. Alături omului de tleviziune i-au fost Florin Călinescu, Cristi Brancu cu soţia Oana Turcu şi Serghei Mizil, dar şi alţi apropiaţi mai puţini celebri. 

Atmosfera a fost întreţinută de Taraful Năsturică, solista ridicându-i pe cei prezenţi de la mese. 

 

Dan Diaconescu a fost eliberat în urmă cu două săptămâni, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea, decizia fiind definitivă. La ieşire, omul de televiziune a făcut o declaraţie acidă. Fostul politician Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape trei ani din pedeapsa de cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. 
"Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Sunt totuşi, mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine", a declarat, la ieşirea din penitenciar, Dan Diaconescu.

La doar o săptămână după ce a ieşit din închisoare, fostul patron OTV s-a şi apucat din nou de afaceri. El a scos pe piaţă o prăjitură pe care se regăsesc iniţialele numelui său.

 

 

loading...
Loading...

Citește și