Dan Capatos, speriat de moarte de Cristi Boureanu: «I-am dat pumni în cap!»

capatos.jpg

dan capatos cristi boureanu
Dan Capatos a făcut mărturisiri despre rebelul Cristian Boureanu
foto: captură video

Cristi Boureanu nu este rebel doar în trafic! Fostului deputat îi plac senzaţiile tari şi a reuşit să-l sperie de moarte de Dan Capatos. Omul de televiziune a povestit prin ce experienţă peroculoasă a trecut cu el, la malul mării.

Mare amator de sporturi extreme, Cristian Boureanu era să producă o adevărată tragedie cu câţiva ani în urmă. În timpul emisiunii "Dosarele VIP", ediţie care va fi difuzată sâmbătă, Capatos le-a mărturisit invitaţilor şi colegului său, Cristian Brancu, un episod teribil, care s-ar fi putut termina prost.

boureanu-2.jpg

cristi boureanu laura dinca
Cristi Boureanu a plimbat-o şi pe Laura Dincă cu triciclu la scurt timp după ce s-au cunoscut
Foto: arhivă personală

"Când am plecat la mare, mai demult, avea el (Cristian Boureanu – n.r.) un triciclu şi m-a invitat să mă plimbe cu el, pe plajă. Am plecat spre nordul staţiunii Mamaia, nu erau toate plajele care sunt acum. Blană, cu triciclul! Am strigat la el să se oprească, fiindcă o să murim, fiindcă în zona aceea ieşeau din nisip nişte ţevi metalice. Noi mergeam chiar pe malul mării, pe lângă ţevile respective. Eram convins că o să izbim de alea şi o ne frângem toate oasele. El era în culmea fericirii: «E taree!» I-am dat pumni în cap, ca să se oprească. M-am ... pe mine de frică! Era greu de stăpânit... Nu îl putea opri nimic. Atunci când i se pune câte o pată, nu-l opreşti!", a mărturisit Dan Capatos terifiat.

Cristian Boureanu a participat în urmă cu 20 de ani la Camel Trophy, considerată cea mai dură competiție de offroad, orientare în pădure, schi, snowboard sau mountain bike din lume. „Preselecția desfășurată în diverse zone din România a fost una extrem de dură și de complexă. De la alergări de peste 20 de kilometri prin zăpada, până la orientare prin pădure cu busolă sau GPS, schi sau urcare în pantă pe schiuri, probe de mountain bike, snowboard sau snowmobil și, nu în cele din urmă, testele offroad pe Land Rover a trebuit să le parcurgem pe toate pentru a ajunge la semifinalele din Suedia”, povestea Boureanu în trecut despre pasiunea lui.

Loading...

Citește și

  • ioana boureanu cristian boureanu

    Sângele apă nu se face, iar proverbul e valabil şi pentru Ioana, fiica rebelă lui Cristian Boureanu, care toamna trecută îşi acuza tatăl de violenţă şi dădea declaraţii la poliţie împotriva lui. Joi noapte lucrurile au luat o turnură neaşteptată şi din duşmani, cei doi au toate şansele să se împace. Surse din anturajul fostului parlametar au povestit că adolescenta a fost extrem de îngrijorată după incidentul în care tatăl său a agresat un poliţist şi a rămas inert câteva minute pe caldarâm şi a încercat să afle totul despre starea lui de sănătate.

  • FOTO

    Dan Capatos, realizator TV, a povestit despre un eveniment mai puţin plăcut din cariera sa, acela în care a avut un conflict cu Andreea Marin, din cauza unei promisiuni pe care el nu a respectat-o.

  • Dan Capatos este unul dintre oamenii care nu au putut să-şi abţină furia asupra polițistului-pedofil. Prezentatorul a devoalat, totodată, o altă față a părinților celor doi copii abuzați în lift.

  • În plin scandal cu fiica rebelă, Cristian Boureanu îşi vede mai departe de viaţa în libertate. Fostul deputat îşi învaţă iubita cum să facă bani, aşa că o ajută să pună pe picioare o afacere cu haine. Extrem de creativă, Laura Dincă a făcut câteva ţinute pe care le comercializează sub numele de INFINITY F.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1