Dan Capatos îi atacă pe părinţii celor doi frați agresaţi de pedofil: «Au profitat de drama copiilor»

capatos.jpg

Dan Capatos
Foto Instagram

Dan Capatos este unul dintre oamenii care nu au putut să-şi abţină furia asupra polițistului-pedofil. Prezentatorul a devoalat, totodată, o altă față a părinților celor doi copii abuzați în lift.

Prezentatorul TV i-a atacat pe părinţii celor doi copii deoarece ar fi cerut bani pentru a apărea la televizor ca să povestească drama copiilor. Dan Capatos îi judecă pentru că au făcut din acest tragic eveniment o afacere, și spune căc ei doi ar trebui să se gândească mai întâi la sănătatea psihică a celor doi fii, şi nu la bani.

Prezentatorul a declarat că are o înregistrare cu cei doi părinți în timp ce pretind bani contra declarațiilor. "Aceşti părinţi au profitat de această dramă a copiilor lor şi au cerut bani pentru a apărea la televizor, ceea ce s-a întâmplat. Nu la noi, probabil în alte părţi. Apărând neblurată imaginea lor, în toată splendoarea lor, imediat asociindu-se părintele cu victima, şi de aici o întreagă nebunie. Asta e de domeniul incredibilului: să exploateze această nefericire a propriilor copii în folosul lor, să intre un bănuţ la ei în buzunar. Asta mi se pare absolut oribil. Este la fel de oribil cu ceea ce a făcut poliţistul. Părinţii au cerut bani şi avem dovada. Îi avem înregistraţi. Au cerut o sumă destul de mare de bani. Mai mult, au acceptat să apară imediat la televizor, facându-se asocierea cu copilul. De mâine, colegii lor de la şcoală vor şti că ei sunt abuzaţi. Nu fac referire la pregătirea profesională a părinţilor. Dar, totuşi, să nu ai tu instinctul de a-ţi proteja copiii? Ce pretenţii să mai ai de la autorităţi, de la noi ceilalţi? Este vorba despre instinctul de mamă", a spus Dan Capatos în cadrul emisiunii pe care o moderează.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1