Dan Capatos a ajuns la spital. Cine a prezentat emisiunea în locul lui

dan_capatos.jpg

dan capatos
Dan capatos nu a putut să prezinte emisiunea de luni din cauza problemelor de sănătate
Foto: arhivă personală

Problemele de sănătate l-au ocolit pe Dan Capatos în 23 de sezoane de când se află la emisiunea de noapte pe care o prezintă la Antena 1. Luni, noua săptămână de "Xtra Night Show" a început fără, însă, el. La pupitru s-a aflat Cătălin Bordea, care a explicat ce s-a întâmplat cu titularul show-ului.

Dan Capatos a fost înlocuit în ediția de luni a emisiunii ''Xtra Night Show'' de către Cătălin Bordea, iar în rol de coprezentator s-a aflat Andrei Ștefănescu. Moderatorul a ajuns, de urgență, la spital, din cauza unei enterocolite. 

capatos_branula.jpg

dan capatos branula
Dan Capatos a fost trecut de medici pe perfuzii
Foto: arhivă personală

"Motivul din cauza căruia nu ajung la emisiune. A doua oară, în 23 de sezoane... Vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu mâna sa, în timp ce i se administra o perfuzie.

Lui Dan Capatos i s-au administrat perfuzii 

Bordea a încercat să le explice telespectatorilor ce s-a întâmplat de fapt cu Dan Capatos, despre care se credea că a fost şi el lovit de virusul gripal.

"Am început în mare veselie, dar am o veste proastă pentru oamenii de acasă. În seara asta (n.r. luni seara) o să prezint eu. Dar am şi o veste bună. Este şi Andrei Ştefănescu aici cu mine. Dan are o problemă medicală foarte serioasă. Are o enterocolită. Însănătoşire grabnică, îi dorim. Să revină aici mâine (n.r.marţi). Chiar spunea recent că el nu a lipsit decât o singură dată în 12 ani. Acum, e acasă, să uită la noi. Asta e cel mai rău, aş putea spune. Nu mi-am dorit vreodată mai mult ca acum să iasă ceva bine", a spus Cătălin Bordea, care a avut emoţii mari ştiind că şeful îl priveşte din fotoliu.

 

Loading...

Citește și

  • xtra night show

    Se face curăţenie în televiziuni! Grilele de programe sunt date peste cap, iar vedetele pleacă, sunt puse pe liber sau înlocuite cu altele. Şi la emisiunea lui Dan capatos au avut loc modificări. Noul sezon X-tra Night Show va debuta fără dj. Silviu Andrei. Anunţul a fost făcut chiar de el, prilej cu care şi-a luat rămas bun de la fanii care îl urmăresc de şase ani la Antena 1.

  • anisia gafton

    Un an şi jumătate a rezistat Anisia Gafton la "Extra Night Show", în rolul de coprezentatoare a lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la "Românii au talent" şi actriţă de stand-up comedy, blondina a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea. Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1