Cuplu șoc în lumea bună! Un model celebru a pus gheruțele pe un milionar

simona_iftimi1.jpg

simona iftimi cuplu milionar mare litoral
Simona Iftimi a dat lovitura: și-a gasit un milionar
Foto: Instagram

Mini-vacanța de 1 mai s-a terminat și poveștile de la malul mării încep să răsune! După ce toți milionarii României și-au etalat mașinile, iubitele și bogățiile, nici fetele de oraș nu s-au lăsat mai prejos!

Simona Iftimi, cunoscută ca model și fată de oraș a ieșit în lume cu mândrie după ultima ei cucerire, un tânăr milionar de la Constanța! După mai multe relații eșuate cu băieți de bani gata care plăteau notele de plată de la cluburile de fițe, după lunga relație cu nepotul unui celebru interlop bucureștean, după ce a fost văzută prin cluburile bucureștene de fițe cu iubitul dansatoarei orientale, Jasmine, și după nenumărate bătăi și scandaluri prin cluburi, Simona speră că a dat lovitura! Surse din anturajul milionarului cucerit de Simona Iftimi, spun că, de două săptămâni de când el iese cu ea, fotomodelul speră din tot sufletul că acesta va avea o relație serioasă, ea fiind orbită de viața excentrică a băiatului, de mașinile și de luxul care îl înconjoară!

simona_iftimi.jpg

simona iftimi cuplu milionar mare litoral
Simona Iftimi a dat lovitura: și-a gasit un milionar
Foto: Instagram

Plimbată pe la petreceri și pe la penhouse-ul lui, starleta nu știe ce să mai facă să-l înnebunească pe milionarul cu pricina! Și deși tânărul afacerist Mario Tapangea, fiul deținătorului mai multor casino-uri de prin Constanța are probleme grave cu legea și un băiețel de 3 ani, prietenii lui spun că pe Simona nu o deranjează aceste lucruri. Ba chiar mai mult, ea a stat numai într-o distracție de când umblă cu el, fiind amețită de lux și speră la o viață de poveste!

Loading...

Citește și