Cum și-a sărbătorit Arșinel soția paralizată, de Sfânta Maria: «I-am umplut casa cu flori»

alexandru_arsinel_2.jpg

Cum a sărbătorit-o Alexandru Arșinel pe soția lui, de Sfânta Maria
Foto: Arhivă personală

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori autohtoni, însă, în ultima perioadă, acesta a fost urmărit de probleme, atât pe plan familial, cât și profesonal. Actorul trece prin momente dificile, dat fiind faptul că în urma unui accident, soția lui a rămas paralizată și nu se poate mișca, iar recent acesta și-a pierdut și cea mai bună prietenă, pe Stela Popescu, care i-a fost parteneră de scenă ani de zile. De asemenea, Arșinel are probleme și pe plan profesional, actorul urcând tot mai rar pe scenă și fiind înlocuit în noua programă a Teatrului Constantin Tănase.

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, Alexandru Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, despre starea de sănătate proprie, dar și de modul în care și-a sărbătorit partenera de viață cu ocazia zilei de Sfânta Maria, doamna Marinela fiind celebrată cu vizite din partea familiei și omagiată cu multe flori. Arșinel a susținut, de asemenea, că soția sa este cea care îi ridică mereu moralul, contrar stării de sănătate în care se află. Marinela Arșinel a rămas paralizată în urmă cu doi ani, după ce a căzut pe scări și s-a lovit grav la cap.

arsinel_nevasta.jpg

Foto: Arhivă personală

„Sunt în mare revenire de formă și aștept să fiu convocat la Națională! Cu spatele stau foarte bine, mereu am stat foarte bine. Am de muncit, pentru a pregăti și Crăciunul cu colinde și se încep pregătirile foarte curând. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar sunt bine cu sănătatea.  Am avut un an foarte greu. Astăzi chiar m-am dus la teatru și am dat drumul la un CD pe care îl ascult cu mare plăcere… Îmi este foarte greu și nu știu ce să răspund. Ea (soția lui, n.r.) are un moral ceva mai bun, dar ca stare este la fel, fizic este greu. De foarte multe ori, soția mea este cea care, contrar unor lovituri pe la spate, este cea care îmi ridică moralul. Mi-a zis că mă așteaptă până când ajung acum, acasă.

A fost ziua ei de Sfânta Maria. I-am umplut casa cu flori, au venit și copiii și nepoții, au fost emoții mari și a fost o zi fericită, pentru că a avut toată ziua vizitatori și telefoane. Este conectată total la ce se întâmplă, singurul lucru este că nu se poate mișca. Nu sunt încercări de recuperare...O face puțin mai sprintenă, să zic așa, dar nu are rezultate foarte bune... Are profesori de recuperare, mă are și pe mine în casă, mai mult ca niciodată”, a susținut Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

 

loading...
Loading...

Citește și