Cum și-a răsfățat Delia fanii care au dat bani buni pentru concertul ei

delia2.jpg

delia
Delia a pregătit un spectacol nemaivăzut pentru 5 decembrie
Foto: arhivă personală

Delia le-a promis celor care au plătit între 490 și 690 de lei pentru un bilet cel mai tare show al unui artist român. Și s-a ținut de cuvânt. Pe lângă muzică live alături de o orchestră imensă, dans, culoare și efecte speciale, Delia's Winter Wonderland a însemnat și bucate alese pentru cei 900 de plătitori de bilete. Locurile VIP, pentru care s-a scos din buzunar 690 de lei de persoană au fost ocupate până la ultimul.

Înainte de a urca pe scena de la Teatrul Național, Delia a lăsat să se vadă câteva dintre surprizele pe care le-a pregătit pentru cei care au avut încredere să plătească o sumă deloc mică pentru România. Platourile cu sushi, aperitivele demne de restaurante scumpe și prăjiturile delicioase le-au făcut cu ochiul celor prezenți și i-au făcut geloși pe cei care nu au mai apucat un bilet sau care nu au fost dispuși să plătească între 490 și 690 de lei. Mai mult, au existat și multe cadouri, printre care și parfumuri.

Dacă înainte de show, spectatorii s-au răsfățat cu cocktailuri, prăjituri și sushi, la sfârșit, petrecerea a continuat la un club de fițe din zona de nord a Capitalei.

delia1.jpg

delia
Delia a pregătit un altfel de spectacol pentru fanii ei
Foto: arhivă personală

delia3.jpg

delia concert
Spectatorii au fost răsfățați cu sushi
Foto: arhivă personală
 

 

Loading...

Citește și

  • A rămas mai puţin de o săptămână până la cel mai scump concert, susţinut vreodată de un artist român. Pe scenă va fi excentrica Delia, care a investit nu doar în muzică anul acesta, ci şi în ţinute.

  • delia

    Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Dovadă stă și faptul că biletele pentru spectacolul pe care l-a pregătit pentru 5 decembrie s-au vândut până la ultima bucată. Asta chiar dacă Delia a primit nenumărate critici pentru prețul piperat al tichetelor care asigură intrarea la show-ul de la Teatrul Național: între 490 și 690 de lei.

  • Anul 2016 a fost, cu siguranţă, benefic pentru Delia, piesele sale ocupând primele locuri în topurilor muzicale. Cum era şi firesc, după ce i-a crescut brusc valoarea, solista a umblat şi la tarife, majorările fiind substanţiale. Click! a aflat pe ce preţuri urcă Delia pe scenă.

  • E artista momentului în România, a ocupat topurile cu melodiile ei şi aduce lunar în casă aproximativ 50.000 € din concerte, contracte şi emisiuni TV. Astfel, Delia îşi permite să aloce jumătate din venituri pentru haine şi accesorii, iar cele mai recente achiziţii au legătură cu concertul de Crăciun, de pe 5 decembrie.