Cum și-a răsfățat Andreea Marin fiica de 1 Iunie

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin a răsfățat-o pe fiica ei cu un spectacol marca Smiley
Foto: arhivă personală

Ziua Copilului a fost sărbătorită de cei mici și cei mari, acasă, în parc sau în excursii. Părinții și copiii au profitat la maximum de minivacanță, așa că s-au răsfățat din plin. Și vedetele au făcut parada pozelor din copilărie pe rețelele sociale, iar cele care au propriii copii s-au bucurat că își pot sărbători micuții.

Cum în acest an Ziua Copilului a fost aleasă de Smiley pentru concertul său aniversar, o mulțime de persoane publice și-au luat copiii și i-au dus să-și asculte artistul preferat. La Arenele Romane a fost zărită și Andreea Marin. Nu singură, ci alături de Violeta, fiica sa. Cele două au și imortalizat momentul într-o fotografie care exprimă candoarea și legătura dintre mamă și fiică. Nu li se văd chipurile, pentru că vedeta nu vrea să-și expună copilul prea mult, ci doar mâinile.

andreea marin

 

Violeta are mâna pe piciorul mamei sale, iar Andreea o acoperă protector. Îmbrăcate lejer, cele două s-au simțit de minune, au dansat, iar micuța a intrat cu totul în atmosfera spectacolului și a cântat odată cu artistul.

 

 

@smiley_omul

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Loading...

Citește și

  • andreea marin stefan banica

    Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat în 2013, dar legătura dintre ei nu se va rupe niciodată. Este vorba despre fiica lor, Violeta, în vârstă de 9 ani, care a rămas în grija mamei, dar care o relație foarte bună cu tatăl ei. Tocmai de aceea, în vacanțe își petrece mai mult timp decât de obicei cu el.

  • andreea marin violeta

    Un moment absolut spectaculos a oferit Andreea Marin fanilor ei de pe reţelele de socializare. Vedeta tv a înregistrat câteva secunde dintr-un "concert" de pian susţinut împreună cu fiica ei, Violeta.

  • andreea marin

    Andreea Marin (41 de ani) se reface după divorțul de Tuncay Ozturk, cel alături de care a stat trei ani. Este una dintre cele mai discrete persoane publice când vine vorba despre copilul său. Nu a arătat-o prea mult lumii pe Violeta și continuă să o lase pe fetița ei și a lui Ștefan Bănică să se bucure de o copilărie normală, fără a fi urmărită la tot pasul de ochi iscoditori.

  • Joi seara, la petrecerea organizată de revista VIVA, vedetele au făcut parada modei şi s-au întrecut în ţinute elegante. Două dintre ele s-au remarcat, cu siguranţă, atât pentru hainele purtate, cât şi pentru faptul că au venit fără vreun cavaler care să le fie aproape.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1