Ce nume a ales Anca Serea pentru al șaselea copil. A aflat sexul bebelușului

anca serea-adi-sana

Anca serea si adi sana impreuna cu patru din cei cinci copii
Anca Sera şi Adi Sână, alături de patru dintre copii
Foto:OK! Magazine

Fosta ştiristă Prima TV Anca Serea, în vârstă de 38 de ani, se află din nou în centrul atenţiei pentru că va deveni mamă pentru a şasea oară, iar soțul Adi Sînă (42 de ani) e în culmea fericirii. Astfel, peste mai puțin de patru luni, Anca Serea şi Adi Sînă își vor mări din nou familia cu încă un membru, care de această dată va fi fetiţă.

Vedeta Prima TV a avut timp de 11 ani o relație cu afaceristul Filip Poplingher și a rămas singură la doar 28 de ani, după ce el a murit de cancer. Din relația cu Poplingher, decedat la 36 de ani, vedeta are doi copii, pe David (18 ani) şi pe Sarah (12 ani). Anca Serea e căsătorită de opt ani cu Adi Sînă și au împreună trei copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani). Peste patru luni, Adi Sână va fi tătic pentru a patra oară.

Anca Serea e însărcinată cu al șaselea copil, dar are aceeași siluetă

Cele mai recente apariţii în public ale fermecătoarei Anca Serea (38 de ani) nu au trădat-o deloc că peste câteva luni va deveni mămică pentru a şasea oară. Ea va avea încă un copil cu soţul ei, cântăreţul şi compozitorul Adi Sână de la trupa Akcent. Deși e gravidă în șase luni, vedeta are aceeași siluetă, nu foloseşte haine mai largi şi nu a avut deocamdată un apetit crescut.

serea_fete.jpg

anca serea copii fete
Anca Serea alături de fiicele ei, Sarah şi Ava
Foto: Antena 1

Anca Serea și Adi Sână au simțit că vor avea încă un copil

Anca Serea şi Adi Sînă sunt fericiţi că familia lor se va mări, iar David, Sarah, Noah, Ava şi Moise vor avea o surioară pe care au stabilit că o vor boteza Leeah. Puştanii abia aşteaptă să-şi cunoască surioara, să aibă fiecare grijă de ea când părinţii nu vor putea şi să iasă la joacă. Însă mai e ceva timp până atunci. Vedeta a spus, în exclusivitate pentru revista Unica, despre faptul că nu a trebuit să-i spună soţului ei că e din nou însărcinată.

Anca Serea aștepta al șaselea copil de câteva luni

Anca Serea și Adi Sînă au simțit că minunea celui de al șaselea copil s-a întâmplat, mai ales că îi încânta ideea unui nou membru în familie şi-l aşteptau în fiecare lună. „Nu am fost luaţi prin surprindere, dar emoţiile au fost de fiecare dată la fel de intense”, spune vedeta. În plus, copiii îşi mai doreau un frăţior şi Anca a avut grijă să-i obişnuiască cu această idee, încât acum cei cinci copii ai familiei abia aşteaptă să-şi cunoască viitoarea surioară. la finalul verii, mama Anca Serea va avea al șaselea copilaş şi va umple rândurile vedetelor care au născut sau vor naşte anul acesta.

Citește și:

Anca Serea are undă verde pentru următorul copil! De ce boală credea că suferă

Când face sex mămica eroină Anca Serea: ”Și seara, și dimineața, și la prânz”

 

 

Loading...

Citește și

  • anca serea familie

    Nu degeaba i se spune mămica eroină a showbizului! Anca Serea este însărcinată cu al şaselea copil. Vedeta a ţinut totul secret până când burtica de gravidă a început să i se vadă pe sub haine. Soţia lui Adrian Sînă a făcit dezvăluiri despre sarcina ajunsă la 6 luni în cel mai nou număr al revistei Unica, pe coperta cărei a pozat, dezvăluind burtica care a căpătat rotunjimi.

  • anca serea mama

    Anca Serea sau mămica eroină a showbizului românesc are un ajutor de nădejde. Fostei prezentatoare tv i-ar fi şi greu să se descurce singură cu cinci copii, mai ales că soţul ei, solistul Adi Sînă este mult timp plecat de acasă la concerte. Deşi are o bonă, bruneta se mai bazează pe sprijinul cuiva din familie care o iubeşte necondiţionat şi îi face toate treburile casnice.