Anca Serea: “Am probleme grave de sănătate”. Rolul de mamă eroină i-a pus capac

6-7-vedete-3-col-anca-serea.jpg

Anca Serea e mamă eroină
foto: OK! România

Anca Serea (35 de ani) este o adevărată mamă eroină! Are cinci copii superbi, educaţi, mereu aranjaţi, ca scoşi din cutie! Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă.

Dar iată că fosta vedetă de la Prima TV are puterea să recunoască faptul că nu mereu viaţa ei e roz şi că uneori capitulează din cauza efortului.  Am întâlnit-o joi, 20 septembrie, la evenimentul “Endless Beauty”, care a avut loc la Palatul Ghica din Bucureşti, şi deşi arăta senzaţional, ne-a spus că nu stă deloc bine cu sănătatea. “De când a început școala dorm cap patru ore pe noapte, chiar dacă simt nevoia de mai mult. Plus că, din cauza asta am și niște probleme de sănătate, dar asta este, îmi asum totul. Am o anemie severă, însă este și ceva normal, pentru că atunci când dormi și mănânci puțin se resimt anumite chestii. Adi, soțul meu, mă ajută așa și așa, în măsura în care un bărbat este implicat în treburile casnice, dar îmi asum o parte din vină, pentru că eu nu l-am lăsat aproape niciodată să facă nimic”.

anca-serea-adi-sina-copii.jpg

anca serea copii
Copiii Ancăi Serea învață la școli private

De asemenea, Anca ne-a mărturisit și care este programul său de când cei mici au început școala: “Din păcate, acum mă trezesc la 6.40, mai ales că am schimbat și școlile copiilor, am început și noi alte capitole din viața noatră. Sara a trecut în clasa a V-a, Noah este în clasa zero, iar David, în clasa a X-a. Este cam complicat drumul spre școală, pentru că noi stăm în afara Bucureștiului și facem cam o oră până la școală, dar asta este. La ora 7.10 plecăm de acasă. Hăinuțele sunt pregătite cu o seară înainte, oricum au uniformă”, ne-a mai spus vedeta..

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1