Cum se revanșează Ilie Năstase față de Brigitte. I-a pregătit o mare surpriză

ilie_brigitte.jpg

ilie nastase brigitte
Ilie și Brigitte sperau să repare lucrurile, dar cei doi par că nu mai ajung la un consens
Foto: Facebook

Brigitte Sfăt ar putea fi privită de mulți drept o mare norocoasă, căci soțul său, fostul tenismen Ilie Năstase, își permite să-i facă orice poftă, oricât de costisitoare ar fi. Cu toate acestea, lucrurile nu mai stau ca pe roze între ei, iar bruneta recunoaște deschis acest lucru.

Ilie nu mai este la fel de romantic ca la început. Unde mai pui că a și călcat strâmb, iar soția i-a confruntat amanta. Chiar dacă s-au împăcat, Brigitte nu lasă nicio șansă de a-i aduce aminte de escapada cu blonda Cici, așa cum a făcut-o și în urmă cu puțin timp, la petrecerea de ziua ei. Cu această ocazie, fostul sportiv i-a făcut cadou soției o afacere de 50.000 de euro, un butic cu haine de la cele mai mari branduri.

brigitte1.jpg

brigitte sfat
Brigitte Sfăt a lăcrimat în direct
Foto: captură Antena Stars

Nici de Valentine's Day nu a uitat, semn că vrea să recapete încrederea parteneri sale de viață, așa că a surprins-o cu o geantă foarte scumpă, de câteva mii de euro, una de la Chanel, o firmă de la care Brigitte si-a tot îmbunătățit colecția de-a lungul timpului.

brigitte.jpg

cadou brigitte
Cadoul lui Brigitte
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • Brigitte Năstase este o femeie care are tot ce îşi doreşte, dar luna trecută bruneta a fost extrem de afectată de relaţia extraconjugală pe care a descoperit că o are soţul ei. Furioasă, bruneta şi-a atacat rivala cu vorbe grele şi a mers să o confrunte, apoi "a îngropat" povestea cu amanta sub preş şi a mers mai departe în căsnicie. Vedeta a explicat public că după fiecare aventură a lui Ilie Năstase, tenismenul o împăca cu o poşetă scumpă, dar acum Brigitte nu a mai aşteptat cadoul de la partener!

  • brigitte nastase amalia nastase

    Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

  • brigitte sfat detox turcia bodrum

    Brigitte Năstase iartă, dar nu uită! Focoasa brunetă a lăsat să se înţeleagă că nu trece aşa uşor peste trădarea soţului, despre care s-a vehiculat că ar fi avut o legătură extraconjugală cu amanta Cici şi nici peste faptul că fostul tenismen nu i-a fost alături atunci când Brigitte a trecut printr-o operaţie dificilă de extirpare a unor tumori la plămâni.

  • brigitte sfat

    O surpriză de proporţii a aşteptat-o pe Brigitte acasă după o săptămână petrecută în Turcia, la una dintre cele mai renumite clinici de detoxifiere. Soţia lui Ilie Năstase a ajuns sâmbătă seară în ţară şi începe să-şi revină după tăvălugul mediatic din ultimele săptămâni în care a demascat aventura fostului tenismen şi şi-a confruntat rivala.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1