Cum se pregătește Smiley de Crăciun: "Îmi doresc să dureze cât mai mulți ani tradiția asta"

clipboard01.jpg

Smiley, Crăciun Smiley,
Smiley își reamintește de Crăciunurile copilăriei sale
Foto Instagram

Smiley așteaptă cu nerăbdare să vină Crăciunul, acesta și-a amintit cu emoție despre momentele în care petrecea alături de familia sa în copilărie și de cum împodobeau cu toții bradul.

Artistul și-a făcut un nume prin faptul că acesta se simte cel mai bine acasă, în sânul familiei. Piesa "Acasă" cu care artistul a avut mare succes, atestă acest lucru.

Smiley (34 de ani), pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a mărturisit într-un interviu la radio că îi este dor de Crăciunurile copilăriei sale, de prăjiturile mamei sau de momentele când mergea cu bunica sa la biserică.

“Recunosc că i-am scris multe scrisori lui Moș Crăciun și așteptam cadouri. Mirosea toată casa a prăjituri făcute de mama, eu o ajutam să le prepare, lingeam toate oalele. Mergeam la biserică cu bunica în preajma Crăciunului să ne spovedim și împărtășim. Împodobitul bradului era foarte important. Noaptea dormeam sub brad. Cadourile de Crăciun au trecut. Nu am avut o pasiune pentru lucruri. Ceea ce îmi aduce mie satisfacție sunt trăirile.

Tot timpul am vrut mai mult timp. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu familia. Să mâncăm sau să povestim. Să mergem cu colindul. Îmi doresc să dureze cât mai mulți ani tradiția asta. Nu există ceva special de Crăciun, stăm împreună“, a mărturisit Smiley pentru EuropaFm.

Smiley, Crăciun Smiley,Zoom
Smiley a lansat ultima piesă din maratonul muzical #Smiley10
Foto Arhivă personală

Artistul a lansat duminică, 10 decembrie, "O poveste", ultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10, piesă care va fi inclusă pe noul său album. 

„O poveste este despre dragoste, dragostea față de tot ce ne înconjoară și despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru și din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, a declarat Smiley. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Foto

    Poveștile de dragoste dintre vedetele autohtone sunt întotdeauna presărate cu controverse sau învăluite în mister. În cazul Ginei Pistol și al lui Smiley se potrivește de minune cea de-a doua variantă căci, deși relația lor de iubire durează de câteva luni, ei se feresc în continuare să recunoască faptul că formează un cuplu în mod public. În ciuda faptului că ei nu se dau de gol, o colegă de breaslă a indicat, subtil, că ei sunt împreună și că se iubesc.

  • foto

    Smiley(34 ani) este unul dintre cei mai apreciaţi artişti autohtoni şi membru în juriul emisiunii "Vocea României". În ciuda faptului că a declarat de nenumărate ori că este timid în viaţa personală, se pare că de această dată are planuri serioase şi nu intenţionează să dea înapoi.