Cum se pregătesc artiștii pentru Crăciunul și Revelionul pe rit vechi

pavel-stratan.jpg

Pavel Stratan

Sărbătorile abia încep pentru unii artiști, care se pregătesc de Crăciun și de Revelion respectând calendarul vechi (Calendarul iulian sau pe stil vechi este decalat cu 13 zile față de calendarul oficial). Pentru Anna Lesko, Pavel Stratan, Mihail, Carla’s Dreams Crăciunul va este pe 7 ianuarie.

Pavel Stratan se află în aceste zile departe de casă, unde va petrece Crăciunul și Revelionul pe rit vechi. Artistul din Republica Moldova a traversat Oceanul pentru a le cânta românilor și moldovenilor stabiliți în Canada, care respectă tradițiile vechi. El îi va încânta pe spectatori cu melodiile sale. ”Vești bune pentru fanii din Montreal! Vă aștept la al doilea spectacol, de Anul Nou pe rit vechi, în 13 ianuarie!”, a scris Stratan pe Facebook. Și Anna Lesko, Carla’s Dreams și Mihail se pregătesc din nou de sărbătorit. În București, Maria Buză își așteaptă clienții mâine, 6 ianuarie, în Ajun de Crăciun pe rit vechi, la restaurantul ei din București, ”La vioara roșie”, unde va cânta cu soțul său, George Pătrașcu și taraful său, dar și alături de Radu Captari & Band.

afis_maria_buza.jpg

Pavel Stratan, Anna Lesko, Maria Buza, Craciunul pe rit vechi, spectacole
Acesta este afișul spectacolului Mariei Buză
Loading...

Citește și

  • anna lesko craciun rit vechi

    Anna Lesko (36 de ani) sărbătorește joi (7 ianuarie) Crăciunul după ritul vechi. Vedeta a publicat pe facebook această imagine de poveste. Solista stă lângă bradul împodobit, alături de iubitul ei, DJ Vinny, și fiul lor, Adam.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1